Het Bolwerk

Het Bolwerk staat op de locatie van een voormalige bunker aan het Servaasbolwerk in het centrum van Utrecht. Het 15 meter hoge complex bestaat uit zestien appartementen, variërend in grootte van 128 tot 157 m², rond een cour in de vorm van een binnentuin.

Het blok wordt plaatselijk ingesneden door inpandige loggia’s die zich midden in de appartementen bevinden. Onder de woningen op de begane grond en de binnentuin bevindt zich een halfverdiepte garage waarin zestien parkeerplaatsen, bergingen en een containerruimte zijn ondergebracht. Het project heeft de Gouden Pyramide 2006 gewonnen.

Utrecht

Paans Verwarmingsindustrie B.V., Leerdam

2005

Wonen

Nieuwbouw

Vloer- en wandverwarming

Deel deze pagina via:
Meer weten over dit project?

Wilt u uitgebreide informatie of advies over uw project? Bel 078 - 6510640 of vul het formulier in.