Van Eesterenplein


Het project Van Eesterenplein in de Bouwmeesterbuurt van Almere-Buiten omvat de renovatie (casco) van 54 huurwoningen Ymere en winkelruimten, de nieuwbouw van 40 appartementen, een gezondheidscentrum, gymzaal en bedrijfsruimtes.

Doel van de renovatie was om het Van Eesterenplein om te vormen tot een sfeervoller ‘hart van de Bouwmeesterbuurt’. De bestaande appartementen, de supermarkt en de winkels bleven behouden. De aanpak van de bestaande bebouwing was met name een cosmetische. Naast een herinrichting van het plein werden functies als horeca, een winkel en een gezondheidscentrum toegevoegd naast 49 (levensloopbestendige) appartementen. Ook de te slopen gymzaal kreeg een nieuwe plek op het plein!

In de woningen is door WTH gebruikt gemaakt van akoestische isolatie en er is een LTS-N verdeler toegepast. Hierdoor is het mogelijk om de temperatuur in iedere ruimte afzonderlijk te regelen. Er kan verwarmd of gekoeld worden; dit kunnen de bewoners zelf heel eenvoudig doen, door het omzetten van een schakelaar.
Download hieronder de gebruikershandleiding! 

Hieronder vindt u de benodigde documentatie mbt het project Van Eesterenplein.

Zorgbrochure
Algemene brochure
Buis
UMR
Gebruikershandleiding

Almere-buiten

Loodsluis B.V.

maart 2012

+/- 4000 m2

LTS-N - Verwarmen-koelen - UMR - Digitale ruimtethermostaat met display

Deel deze pagina via:
Meer weten over dit project?

Wilt u uitgebreide informatie of advies over uw project? Bel 078 - 6510640 of vul het formulier in.