Holland Park Blok 1 en 2 en Toren 1 te Diemen

Holland Park in Diemen wordt een duurzame wijk op menselijke schaal. Het ontwerp is een totaalconcept met diverse keuzes en mogelijkheden. Holland Park wordt gebouwd naar voorbeeld van Java Eiland en Sluseholmen in Kopenhagen. Dit zijn beide succesvolle en geslaagde woonconcepten. In Holland Park komen duurzame onderdelen waarbij alles voldoet aan de nieuwste normen als het gaat om energiegebruik en belasting van het milieu.

Kenmerkend voor Holland Park is de diversiteit aan woningen met verschillende gevels, gelegen aan water en groen. Door samenwerking met Nederlandse toparchitecten en ontwerpers ontstaat er een rijke mix aan bouwstijlen, binnentuinen en design in de openbare ruimte. Niet alleen gerenommeerde namen als Sjoerd Soeters (Pleasant Places Happy People), Karres & Brands landschapsarchitecten, Groosman Partners architecten, Geurst & Schulze architecten, maar ook jonge, opkomende talenten en bureaus zorgen ervoor dat je in Holland Park met je tijd ‘meewoont’.

Holland Park is inmiddels de grootste gebiedsontwikkeling van Nederland. Het leegstaande kantorenpark 'Bergwijkpark Noord' met 100.000 m2 kantoorruimte, wordt volledig gesloopt en getransformeerd in een woonomgeving met grachtenpanden, winkels en horeca.

Systeem:

In opdracht van B&A Installaties B.V. voorzien wij alle appartementen in het deelproject Holland Park Blok 1 + 2 en Toren 1 van laag temperatuur vloerverwarming.

Blok 1 bestaat uit 131 appartementen verdeeld over 8 verdiepingen. Er komt een gemeenschappelijke binnentuin en 80 parkeerplaatsen. De appartementen krijgen een balkon en sommige woningen krijgen ook een terras. Blok 2 bestaat uit 94 appartementen en Toren 1 uit 25 appartementen.

Toegepast:

Verdeler type : Stadsverwarmingsunit RUH-SN
Legpatroon: meander
Montagemethode: tackeren op isolatie
Afwerkvloer: zand/cement

Diemen

B&A Installaties B.V.

2017

Wonen

Nieuwbouw

Blok 1: 9093m2; Blok 2: 6235m2; T1: 1962m2

Vloerverwarming

Deel deze pagina via:
Meer weten over dit project?

Wilt u uitgebreide informatie of advies over uw project? Bel 078 - 6510640 of vul het formulier in.