De kracht van innovatief en duurzaam ondernemen

‘Erg leerzaam, vernieuwend en leuk, goed verzorgd'. Dit zijn zomaar enkele reacties van bezoekers van onze bijeenkomst van donderdag 1 oktober.
Tijdens deze inspirerende middag, die bij WTH op kantoor plaatsvond, heeft topondernemer Iwan Göbel verteld hoe door passie, lef en ondernemersgeest zijn jongensdroom is uitgekomen: sportwagenfabrikant worden! En wel de grootste en duurzaamste van Nederland. Vanuit zijn passie voor duurzaamheid schreef hij ook het boek ‘Ecowinst voor woningen’.Na dit inspirerende betoog heeft Ruud Verbraak van WTH de gasten bijgepraat over onze nieuwste ontwikkelingen en technieken. Welke innovaties er in de markt zijn en welke hoogwaardige modulaire en maatwerkoplossingen wij hiervoor bieden. De interesse voor de Hybride verdeler was met name erg groot.

Wij kijken terug op een meer dan geslaagd event, dat volgend jaar absoluut een vervolg gaat krijgen. Benieuwd naar de presentaties? Hieronder kunt u ze vinden.

De presentaties

-    Iwan Göbel – Het geheim van succes
-    Ruud Verbraak – Sterk in maatwerk
Heeft u nog vragen naar aanleiding van dit event of de presentaties? Neem gerust contact met mij op.

Publicatiedatum: 8 oktober 2015
Deel deze pagina via:

Reacties

Leuke blog Marijke! Was zeker een succes, wat volgend jaar een vervolg moet krijgen.K.S. Schippers | 9 oktober 2015 | 13:35
Plaats een reactie
Voer uw gegevens in en verstuur uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Bijdrage van:Marijke Zanen
Adviseur Marketing en Communicatie
Niks meer missen?

Schrijf je dan nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.