Nieuwe energie opdoen in een zeer comfortabele omgeving? Kom naar onze stand op de VSK 2016!


Als u denkt aan beurzen, dan denkt u waarschijnlijk aan innovaties, netwerken en nieuwe ideeën opdoen. Maar misschien denkt u ook wel aan veel lopen, veel praten en heel veel indrukken. Het is geen uitzondering dat mensen op een beurs naar onze stand komen gestrompeld met de vraag of ze alsjeblieft even mogen komen zitten om bij te komen. Onze deelname aan de VSK 2016 staat dan ook helemaal in het teken van innovatie in energie en comfort. Wilt u nieuwe energie opdoen in een uiteraard zeer comfortabele omgeving? Dan bent u bij onze stand aan het juiste adres.

Onze branche zit weer in de lift en dat is overal te merken. Na een lange periode van krimp, waarin veel bedrijven het moeilijk hadden, belooft 2016 in alle opzichten weer een heel goed jaar te worden. We zijn positief gestemd, lopen weer rechtop en hebben er zin in. Kortom: de goede vooruitzichten geven de branche energie.

Duurzaam en energiezuinig bouwen de standaard

Energie is ook een belangrijk thema in onze sector. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, duurzaam en energiezuinig bouwen is de standaard aan het worden en daarbij is een comfortabel binnenklimaat inmiddels bijna net zo’n belangrijk argument als het besparen van energiekosten en/of het milieu. De uitdaging blijft om beide te realiseren, én een fikse energiebesparing én een comfortabel binnenklimaat.

Vernieuwde UMR

Bij WTH zijn onze innovaties precies daarop gericht; energie besparen en comfort optimaliseren. Zo presenteren we op de VSK onze vernieuwde UMR, de regeling die uniek is in de combinatie van een hoog comfort met een laag energieverbruik. Met het plug-and-play principe van de UMR is het inregelen van de installatie daarnaast eenvoudig en de toepassingen zijn vrijwel onbeperkt.

Steeds duurzamer en energiezuiniger assortiment
Ook onze hybride kunststof verdeler is ontwikkeld vanuit de behoefte om ons assortiment steeds duurzamer en energiezuiniger te maken. De hybride verdeler zorgt ervoor dat een pomp alleen wordt aangestuurd als dit nodig is, waardoor er minder energie verloren gaat. Uiteraard zonder daarbij invloed te hebben op het comfort.

De rode draad: energie en comfort

Energie en comfort vormen de rode draad en dat komt in alles ook tot uitdrukking op onze stand. Wilt u nieuwe energie opdoen, op de beurs én voor uw bedrijf? Bezoek ons dan op de VSK. Wij zorgen ervoor dat u in alle comfort kunt opladen (bijvoorbeeld terwijl u kijkt naar een magic act met smoothies), nieuwe ideeën op kunt doen en al snel (weer) bruist van de energie. Precies wat u nodig heeft aan het begin van zo’n veelbelovend jaar!

U vindt ons in hal 7 stand C080.

Publicatiedatum: 19 januari 2016
Deel deze pagina via:
Plaats een reactie
Voer uw gegevens in en verstuur uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Bijdrage van:Marijke Zanen
Adviseur Marketing en Communicatie
Niks meer missen?

Schrijf je dan nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.