Bosrijk De Efteling

Aan de uitlopers van de Loonse en Drunense Duinen, grenzend aan De Efteling, wordt een nieuw gethematiseerd vakantiepark gerealiseerd. Een bijzonder vakantiepark met verschillende typen huizen en appartementen, waar de eerste gasten in december 2009 worden verwelkomd. Een bijzonder mooi en groot project waar WTH de complete vloerverwarming en -koeling zal verzorgen.

Het gebied van het vakantiepark beslaat 17 hectare en ligt tegen het attractiepark en een golfpark aan. Te midden van een natuurrijke omgeving liggen clusters met huisjes en twee imposante gebouwen, welke in totaal plaats zullen bieden aan 1000 gasten. Voor de verwarming en koeling van het vakantiepark zal een systeem worden geïmplementeerd met warmte-/koudeopslag, waarbij gebruik wordt gemaakt van het grondwater. Bij het systeem worden bronnen, wisselaars en warmtepompen toegepast. Alle gebouwen, villa’s en woningen kunnen individueel worden verwarmd en gekoeld voor optimaal comfort.

In dit project zal veelvuldig gebruik worden gemaakt van de WTH flexfix buismatten. Deze matten worden geprefabriceerd als maatwerk door de flexfixmachine. De flexfixmatten worden aan de hand van de WTH montagetekeningen gegenereerd. Het voordeel van deze geprefabriceerde buismatten is dat binnen een kortere montagedoorlooptijd een grote productie met een constante hoge kwaliteit kan worden gegarandeerd.

Kaatsheuvel

W.A Kemkens Brands B.V.

2009

Wonen

Nieuwbouw

21.000 m²

WKO Vloerverwarming -koeling LTV

Deel deze pagina via:
Meer weten over dit project?

Wilt u uitgebreide informatie of advies over uw project? Bel 078 - 6510640 of vul het formulier in.