Deltion College

Dit grootschalige nieuwbouw project met een bruto vloeroppervlak van 94.200 m² omvat een scholencomplex met een theater, sporthal, horeca en winkels. Er zijn elf onderwijs gebouwen en twee parkeergebouwen. Dit project combineert hoogbouw en laagbouw.

Het gebouw bestaat uit eenheden voor de verschillende clusters, met ieder een eigen vormgeving en kleurstelling. De visueel losstaande gebouwen zijn met elkaar verbonden door een grote overdekte ‘boulevard’. Deze boulevard heeft een stalen draagconstructie en is volledig bekleed met glas. In de boulevard zijn bruggen aangebracht om gebouwen met elkaar te verbinden. Het is een bijzonder onderwijsinstituut, waar jongeren worden voorbereid op het werkende leven. Het is een praktijkgerichte school met verschillende gebouwen waarin de diverse studies worden gepresenteerd.

Kortom alles behalve een standaard schoolgebouw. Hoe groot de campus van buiten ook lijkt, van binnen is de beleving persoonlijker. Er zijn kleine eenheden voor de verschillende clusters gerealiseerd met ieder een eigen vormgeving en kleurstelling. De campus ligt aan de rand van een woonwijk.

Zwolle

U.L.C. Verwarming B.V.

2008

Leren

Nieuwbouw

48.000 m²

TBA

Deel deze pagina via:
Meer weten over dit project?

Wilt u uitgebreide informatie of advies over uw project? Bel 078 - 6510640 of vul het formulier in.