Mooi Project! Hilton Hotel Schiphol

Op de locatie van het huidige Hilton Hotel aan de Schiphol Boulevard opSchiphol wordt een nieuw duurzaam hotelgebouw gerealiseerd.

WTH is er trots op dat wij de opdracht hebben gekregenvoor het leveren en monteren van LT vloerverwarming  en –koeling. WTH voert deze werkzaamheden uit in opdracht vanInstallateur Unica uit Bodegraven. Schiphol Hotel Property Company isopdrachtgever van de nieuwbouw Hilton.

Het nieuwe hotelvervangt het huidige Hilton Schiphol en wordt naar verwachting medio 2015geopend. Het huidige Hilton blijft operationeel tot de opening van het nieuwehotelgebouw.

Het nieuwe hotel beschikt over 433 kamers, 23 vergaderzalen, eenspecialiteitenrestaurant en bar, executive lounge, spa en fitnesscentrum, eengroot atrium met lobby en een ondergrondse parkeergarage met 138parkeerplaatsen. Een overdekte promenade verbindt het hotel rechtstreeks met determinal van de internationale luchthaven.
Het project is duurzaamvanwege de toepassing van  WKO / LTV /WTW geconditioneerde lucht / warmtepompen / LED-verlichting.

Amsterdam - Schiphol

Unica Bodegraven | Schiphol Hotel Property Company

2015

Werken

Nieuwbouw

3288 m2

LT Vloerverwarming en -koeling

Deel deze pagina via:
Meer weten over dit project?

Wilt u uitgebreide informatie of advies over uw project? Bel 078 - 6510640 of vul het formulier in.