Zorgcentrum De Boogaert

Kennemer Wonen bouwt in samenwerking met ViVa! Zorggroep de nieuwbouw van woonzorgcentrum De Boogaert. In de nieuwe De Boogaert kunnen mensen die afhankelijk zijn van zorg een goede woonruimte krijgen met een dito verzorging. Ook is er plek voor oudere mensen die zolang mogelijk zelfstandig willen blijven wonen. Daarnaast biedt het woonzorgcentrum in De Boogaert (zorg)voorzieningen waar omwonenden uit de omgeving van De Boogaert ook gebruik van kunnen maken, zoals een restaurant.

De nieuwbouw wordt in twee fasen gerealiseerd en verrijst op en nabij de plek van het huidige woonzorgcentrum. In het nieuw te bouwen wooncomplex wordt het woonzorgcentrum, dat onderdeel is van de ViVa! Zorggroep, opnieuw gehuisvest. De ViVa! Zorggroep gaat 75 wooneenheden van Kennemer Wonen huren. Stichting Odion huurt 16 wooneenheden. Stichting Odion helpt mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Ook worden er nog eens 50 zelfstandige huurappartementen voor Kennemer Wonen gebouwd.

De komende jaren worden er in totaal 141 wooneenheden gerealiseerd. Naar verwachting kunnen de bewoners van De Boogaert in 2012 naar het nieuwe gebouw verhuizen. Voor een deel is dit tijdelijke huisvesting. Daarna wordt met de tweede fase van de bouw gestart. Medio 2014 worden de laatste zorgappartementen en de zelfstandige huur- en koopappartementen opgeleverd.

Castricum

Vetim B.V.

2013

Zorgen

Nieuwbouw

16.500 m²

Vloerverwarming en -koeling (RU-WK verdelers)

Deel deze pagina via:
Meer weten over dit project?

Wilt u uitgebreide informatie of advies over uw project? Bel 078 - 6510640 of vul het formulier in.