Centrumplan Leidsche Rijn te Utrecht

Leidsche Rijn Centrum wordt het kloppende hart van de vinex wijk Leidsche Rijn. In mediterrane sfeer met boulevards, promenades en gezellige pleinen vind je straks leuke winkels, een hippe foodmarkt, pick-up-points, terrasjes, koffietentjes en restaurants. Er doorheen verweven zijn mooie woonplekken in comfortabele appartementen. Zo’n 760 woningen van vijftig tot 170 vierkante meter.

Project van ongekende schaal

Het plan heeft een schaal die voor Nederlandse begrippen ongekend is. Maar liefst zeven architectenbureaus werkten samen en zes aannemercombinaties zijn tegelijk aan het werk. WTH is bij alle woningprojecten betrokken, want comfort is standaard in Leidsche Rijn. Dat betekent verwarming en koeling via de vloer. Techniek volgens de nieuwste standaarden. Dat geldt ook voor de collectieve, duurzame energie-installatie voor de opwekking van warmte en koude die naast het warmtenet, alle gebouwen van ruimteverwarming voorziet.

De verschillende deelprojecten zijn uitgevoerd in opdracht van o.a.: Spindler (Blok A2 en B2, Blok C1), Bogro (Blok C2 en C3 appartementen, Blok C3A en C3B kantoren), Slokker (Deelplan 3, blok D1 t/m D3)

Comfort op maat met UMR Vario

De appartementen worden voorzien van vloerverwarming en -koeling op basis van naregeling met onze verdeler RUWK-SN en de UMR Vario.Utrecht, Centrumplan Leidsche Rijn

Spindler, Bogro, Slokker Bouwgroep

medio 2018

Vloerverwarming en -koeling

Deel deze pagina via:
Meer weten over dit project?

Wilt u uitgebreide informatie of advies over uw project? Bel 078 - 6510640 of vul het formulier in.