Holland Park Blok 1 en 2 en Toren 1 te Diemen

Sfeervolle grachten, prachtige gevels, gezellige straatjes, groene binnentuinen en mooie designappartementen vind je aan de nieuwe grachtengordel van de spraakmakende woonwijk Holland Park in Diemen op slechts 10 minuten van Amsterdam. De wijk wordt gebouwd naar voorbeeld van Java Eiland en Sluseholmen in Kopenhagen, waarbij alles voldoet aan de nieuwste normen als het gaat om energiegebruik en belasting van het milieu.


Door samenwerking met Nederlandse toparchitecten en ontwerpers ontstaat er een rijke mix aan bouwstijlen, binnentuinen en design in de openbare ruimte. Niet alleen gerenommeerde namen als Sjoerd Soeters, Karres & Brands landschapsarchitecten, Groosman Partners architecten, Geurst & Schulze architecten, maar ook jonge, opkomende talenten en bureaus zorgen ervoor dat je in Holland Park met je tijd ‘meewoont’.

Design van buiten, comfort van binnen

Holland Park bewoners genieten straks in hun design appartement niet alleen van een prachtig uitzicht op sfeervolle grachten, maar ook van een gezond en comfortabel binnenklimaat met laagtemperatuur vloerverwarming van WTH.
In opdracht van B&A Installaties B.V. voorzien wij alle appartementen in het deelproject Holland Park Blok 1 + 2 en Toren 1 van laag temperatuur vloerverwarming. Blok 1 bestaat uit 131 appartementen verdeeld over 8 verdiepingen. Er komt een gemeenschappelijke binnentuin en 80 parkeerplaatsen. De appartementen krijgen een balkon en sommige woningen krijgen ook een terras. Blok 2 bestaat uit 94 appartementen en Toren 1 uit 25 appartementen.

Facts

Plaats: Diemen
Opdrachtgever: B&A Installaties B.V.
Oplevering: eind 2017
Vloeroppervlakte: Blok 1: 9093m2; Blok 2: 6235m2; T1: 1962m2

Toegepast:

Verdeler type : Stadsverwarmingsunit RUH-SN
Legpatroon: meander
Montagemethode: tackeren op isolatie
Afwerkvloer: zand/cement

Diemen

B&A Installaties B.V.

2017

Wonen

Nieuwbouw

Blok 1: 9093m2; Blok 2: 6235m2; T1: 1962m2

Vloerverwarming

Deel deze pagina via:
Meer weten over dit project?

Wilt u uitgebreide informatie of advies over uw project? Bel 078 - 6510640 of vul het formulier in.