Hyperion College te Amsterdam

Half november 2016 is de bouw gestart van het nieuwe schoolgebouw. Het gebouw komt op de één na laatste kavel in de strip gezien vanaf het IJ tussen de Bercylaan en de Badhuiskade. In het innovatieve ontwerp een ondergrondse fietsparkeerkelder aangelegd voor de leerlingen, is er een dakterras, en krijgt de school twee entrees. Eén entree is gelegen aan de Badhuiskade en de andere aan de Bercylaan. De fietsenstalling heeft ook een ingang aan beide zijden. De opening van het nieuwe schoolgebouw voor gymnasium en atheneum staat gepland voor augustus 2018 en biedt plaats aan de ruim 800 leerlingen.

Thermische Beton Activering

Een bijzonder project voor WTH, door de toepassing van TBA (Thermische Beton Activering).
In nauwe samenwerking met de leverancier van de Bubbeldeck betonvloer is vooraf in de fabriek de vloerleiding in de vloer gelegd. Op de bouwplaats sluiten onze monteurs alle vloerleiding, verdeeld over 463 groepen aan op de verdelers. In totaal is ongeveer 35.000 meter vloerleiding aangebracht in de Bubbeldeck beton vloer.Meer informatie over Thermische Betonactivering? Onze specialisten zitten klaar.

Wilt u meer informatie over thermische betonactivering? Wij hebben een apart team van specialisten opgeleid. Zowel binnen- als buitendienstmedewerkers en onze monteurs hebben uitgebreide kennis en ervaring op dit gebied. Daarmee heeft u een gespecialiseerd aanspreekpunt binnen WTH.Amsterdam

Breman Zwolle

Augustus 2018

Leren

Nieuwbouw

8.153 m2 (35.000 meter slang)

Thermische Betonactivering (TBA)

Deel deze pagina via:
Meer weten over dit project?

Wilt u uitgebreide informatie of advies over uw project? Bel 078 - 6510640 of vul het formulier in.