The Boutique Office, Amsterdam


In opdracht van OVG Real Estate wordt op dit moment op de Zuidas in Amsterdam het leegstaande kantoorgebouw Olympic Plaza gerenoveerd. Het vernieuwde pand krijgt de naam The Boutique Office. Het wordt getransformeerd tot een hightech, duurzaam kantoorgebouw.

Zowel het interieur als het exterieur van het gebouw wordt onder handen genomen. De bruto vloeroppervlakte bedraagt 14.000m². Aan de oostzijde wordt het gebouw uitgebreid met een parkeerverdieping en twee kantoorverdiepingen. In het centrale gedeelte komt een atrium.

Plaatwisselaarverdeler

De opdracht voor het leveren en monteren van de vloerverwarming en -koeling kwam van De Bosman bedrijven uit Amersfoort.
De klant wilde een graag geschieden systeem voor verwarmen en koelen. Daarom hebben wij hier gekozen voor een verdeler met plaatwisselaar op basis van naregeling, type LTSW-N

Montagewerkzaamheden

De montagewerkzaamheden zijn gestart in week 23

Montagemethode: tackeren
Afwerkvloer: zand/cement
Legpatroon: meander


Logistieke uitdagingen

Olympic Plaza is binnenstedelijk gesitueerd. De locatie van het gebouw, centrumzijde van de Zuidas in Amsterdam, wordt gezien als het uitbreidingsgebied van de Zuidas. Binnenstedelijk bouwen heeft ook hier zijn logistieke uitdagingen in combinatie met omliggende scholen, academies, kantoren en begraafplaatsen.

Oplevering van het pand staat gepland voor eind 2017.


Amsterdam

De Bosman bedrijven B.V., Amersfoort

2018

Leren, Sporten, Werken, Wonen, Zorgen

14.000 m2

Vloerverwarming en -koeling, LTSW-N, naregeling

Deel deze pagina via:
Meer weten over dit project?

Wilt u uitgebreide informatie of advies over uw project? Bel 078 - 6510640 of vul het formulier in.