De dag van....... Karin Schippers


Ik ben Karin Schippers; Een WTH’er sinds 1 januari 2010.
Ik werk als secretaresse voor Geert en daarnaast ondersteun ik de afdeling Marketing.

's Morgens begint mijn dag bij WTH met een heerlijk bekertje cappuccino en intussen worden de sociale contacten aangehaald. Even bijkletsen met mijn collega’s en de dag doornemen. Ik check intussen de mailboxen van mij en Geert en de stroom telefoontjes zorgt ervoor dat mijn dag altijd weer anders verloopt dan ik vooraf had gepland. Maar dat maakt het werk ook juist weer zo leuk!

De mensen zijn altijd op zoek naar Geert of willen iets van hem. Het is dan mijn taak om ervoor te zorgen dat dit in goede banen wordt geleid en dat de juiste prioriteiten worden gesteld. Ik heb veel contact met relaties van Geert en het is leuk als ze zeggen: “We bellen Karin wel want dan wordt het wel geregeld”. Daarnaast heb ik mijn werkzaamheden voor de afdeling Marketing. Drukwerk, Sponsoring, o.a. deze Nieuwsbrief en de beurzen. Allemaal superleuk om te doen!

Thuis met een man en 2 pubers is ook altijd genoeg te doen. Op woensdagavond naar de Zumba en als het lukt een paar keer per week even op de fiets voor de broodnodige beweging. Daarnaast ga ik graag met mijn vriendinnen op pad. Lekker uit eten of met een wijntje op het terras. Het heerlijkste moment van de week is voor mij zaterdagmorgen om een uur of 10. (Het liefst met mooi weer in de tuin.) Lekker kopje cappuccino en lezen in een woonblad om inspiratie op te doen om mijn huis nog leuker en gezelliger te maken.

 

Publicatiedatum: 19 september 2012
Deel deze pagina via: