Energiebesparen: hoe doe je dat?WTH bij Dordts Duurzaamheidscafé op woensdag 7 november.

In de spiksplinternieuwe Duurzaamheidsfabriek in het Leerpark wordt op woensdagavond 7 november van 18.30 tot 21.30 uur de eerste Dordtse Energiebesparingsmarkt gehouden.

Het organiserende burgerplatform Duurzaamheid Dordrecht wil met dit speciale Duurzaamheidscafé zoveel mogelijk inwoners uit de Drechtsteden informeren over mogelijkheden om hun energieverbruik terug te dringen.

Ook WTH is deze avond aanwezig om de bezoekers meer te vertellen over wat vloerverwarming kan bijdragen aan energiebesparing en duurzaamheid. Bovendien hebben we die avond een leuke actie met onze pompschakelaar, die de bezoekers een snelle energiebesparing kan opleveren van hun vloerverwarming.

Naast WTH zijn er nog zo’n twintig bedrijven uit de regio die deze avond een scala aan producten tonen: van duurzaam bouwen, vloerisolatie en vloerverwarming tot zonnepanelen zonder dakpannen.

Verder vertellen bewoners welke maatregelen zij zelf hebben genomen en een aantal sprekers en experts, onder meer van Milieufederatie Zuid-Holland, gaat in op wat je zelf en gezamenlijk in je buurt, wijk of stad kunt doen aan energiebesparing.

De Duurzaamheidsfabriek is te vinden aan de Leerparkpromenade 50 in Dordrecht.
Meer informatie over het programma vind je op www.dordtduurzaam.nl.
Lijkt het je ook leuk om hier naartoe te gaan? De toegang is gratis!

Publicatiedatum: 2 november 2012
Deel deze pagina via: