Kick-off Social Media


Op dinsdag 13 december zijn we van start gegaan met een testpanel Social Media. Dit testpanel bestaat uit zo’n 15 medewerkers uit de hele organisatie, die we hebben gevraagd om actief te zijn op Twitter en LinkedIn voor WTH. Als WTH kunnen we namelijk niet achterblijven in de ontwikkelingen op dit gebied.

We zien veel mogelijkheden om als WTH zichtbaar te zijn online, de dialoog aan te gaan met onze klanten en leveranciers en om onze kennis te delen. Social Media biedt ongekend veel mogelijkheden, maar brengt ook verantwoordelijkheden met zich mee. Wat doe je wel en wat doe je niet online. Daarvoor hebben jullie afgelopen week allemaal de Social Media Code toegestuurd gekregen per mail. Lees dit allemaal goed. Want ook als je nog niet actief bent voor WTH op Social Media geldt deze code ook!

De komende weken gaan de deelnemers aan het testpanel aan de slag met het aanmaken van een Twitter-account, waar vanuit ze zullen gaan twitteren voor WTH. We zijn benieuwd naar de eerste ervaringen! Ben je zelf al actief op Twitter en nieuwsgierig wat WTH daar zoal op plaatst? Volg WTH dan via www.twitter.com/WTHDordrecht.

Halverwege januari zullen we vervolg geven aan deze kick-off en gaan we verder in op de mogelijkheden van LinkedIn. Heb jij al een LinkedIn-profiel?

Publicatiedatum: 18 december 2012
Deel deze pagina via: