Mooi project binnengesleept door Marco Grolle


Nieuwbouw Brede school ’t Loo, Harderwijk

Vorige week heeft Marco een mooi project binnengesleept! Via installateur Wouda uit Dronten heeft WTH de opdracht gekregen voor de nieuwbouw van een Brede School in Harderwijk. De bouw is in juni van dit jaar gestart. Naar verwachting starten wij in week 50 met de levering en installatie van 850 m2 vloerverwarming voor verwarmen.

Op dit project wordt onze special de LTV-2 verdeler met pomp toegepast. Deze verdeler is zeer geschikt voor Laag Temperatuur verwarming tot maximaal 55 graden Celsius.

Architectenbureau 4D-architecten uit Putten heeft een uniek gebouw ontworpen waarbij creatief gebruik gemaakt is van de bestaande gymzaal die als hart van de Brede School zal dienen. Naast gymzaal zal deze zaal ook dienst doen als de centrale hal van de school en als speelzaal voor peuters en kleuters. Door de gymzaal als het ware in te pakken ontstaat een compact gebouw dat op een charmante manier past in het unieke en oude landschap dat het complex omgeeft. Bij het ontwerp is nadrukkelijk rekening gehouden met de waardevolle directe omgeving, zo worden de monumentale oude bomen in de directe omgeving zoveel mogelijk gespaard. De geplande bouwtijd bedraagt 42 weken en de oplevering staat gepland in juni 2013. Daarna volgt de sloop van het oude schoolgebouw en de resterende terreininrichting.

Kortom, een mooi project om aan ons portfolio toe tevoegen. Goed werk Marco!

Publicatiedatum: 19 september 2012
Deel deze pagina via: