Mooi project in het hoge Noorden!


Gerald Martoredjo heeft deze week een mooi nieuw project binnen gehaald in het hoge Noorden van de ROC de Friese Poort, sector Techniek, in Drachten. Naast het bestaande pand van het ROC verrijst een nieuwbouw pand van 6536 m², speciaal bestemd voor de sector techniek. In opdracht van Ruitenbeek Installatietechniek leggen we vloerverwarming en –koeling aan op de begane grond en maken we gebruik van Thermische Beton Activering (TBA) op de verdiepingen en op het dak.

In week 49 zal gestart worden met de aanleg van de vloerverwarming en –koeling en eind maart van 2013 zit ons werk er naar alle waarschijnlijkheid op. De school kan vanaf het nieuwe schooljaar in gebruik genomen worden. Vanuit WTH zal Dennis Frantzen het hele project begeleiden.

Leuk om te vertellen is dat begin juli van dit jaar aan aantal leraren en leerlingen van het ROC bij ons op bezoek geweest voor een rondleiding en presentatie. Ze waren erg enthousiast over wat we bij WTH doen. Verder is de praktijkruimte van de school voorzien van een stukje vloerverwarming van WTH. Op die manier komen ook de jonge techneuten al met ons in aanraking! Een stukje reclame voor de toekomst!

Publicatiedatum: 30 oktober 2012
Deel deze pagina via: