Topmonteurs bij project Nieuw Argentinië


Aan het IJ in Amsterdam zijn twee woontorens opgeleverd die voorzien zijn van onze vloerverwarming. Het project Nieuw Argentinië bestaat uit 216 zeer luxe appartementen, die allemaal standaard zijn opgeleverd met designkeuken en vloerverwarming. De woningen zijn heel energiezuinig door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en technieken als warmteterugwininstallaties.

Ontwerp
Het ontwerp van Nieuw Argentinië doet recht aan de historie van de Oostelijke Handelskade en is gebaseerd op de robuuste pakhuizen uit de negentiende eeuw. Wat vooral opvalt zijn de fraaie details, die zeldzaam zijn voor nieuwbouw.

Topmonteurs
De montage in dit project is gedaan door eigen monteurs uit Dordrecht, de broers Mark en Marcel Beertema. De heren hebben keihard gewerkt om twee woningen per dag op te leveren. Een rap tempo, om zo de reiskosten vanuit Dordrecht tot een minimum te beperken. Maar voor de broers was dit geen enkel probleem. Zo’n mooi project wilden zij beslist niet missen! Zonder problemen stonden zij elke dag om 7.00 uur op het werk om de volgende twee woningen te maken. Kortom: monteurs waar we trots op mogen zijn! Bedankt jongens!

Publicatiedatum: 4 september 2012
Deel deze pagina via: