Mooi project ... Nieuwbouw Sportcomplex Cor van der Geest


Via Unica hebben we de opdracht gekregen voor het leveren en installeren van vloerwarming in het sportcomplex van judovereniging Kenamju in Haarlem. Dit sportcomplex is eigendom van Cor van de Geest,  voormalig Technisch directeur van de judobond. Inderdaad de vader van …

Na een zoektocht van acht jaar heeft Van der Geest eindelijk een geschikte locatie gevonden. Een oude plasticfabriek aan de Phoenixstraat in Haarlem wordt volledig gestript, en is met ruim 1.600 vierkante meter een stuk groter dan de huidige accommodatie.

Cor van der Geest heeft een concreet doel voor ogen: een multifunctioneel sport & health centrum voor iedereen. Jong en oud, amateur of topsporter! De jeugd wordt hier opgeleid en Olympische helden trainen hier voor goud!

Na zijn afscheid als technisch directeur van de judobond, richt de vader van Dennis en Elco van der Geest zich nu volledig op 'zijn' club, Kenamju. "Ik heb straks weer de tijd om naast de mat te staan en met judo bezig te zijn", zegt de Haarlemmer.

WTH zorgt voor warme en droge voeten in de kleedruimten van dit nieuwe sportcomplex. De montage werkzaamheden hebben plaatsgevonden in week 19 en zijn inmiddels afgerond.

Publicatiedatum: 13 mei 2013
Deel deze pagina via: