Van Dorp Installaties beste leerbedrijf van de RandstadVan Dorp installaties Amersfoort is uitgeroepen tot het beste leerbedrijf van de Randstad. De prijs wordt toegekend aan bedrijven die een actief opleidingsbeleid voeren.

WTH is er trots op een bijdrage te kunnen leveren aan het opleidingscentrum van Van Dorp Installaties door gratis (les)materiaal ter beschikking te stellen.

Van Dorp Opleidingscentrum

Van Dorp installaties heeft haar eigen Van Dorp Academie opgericht om de medewerkers en leerlingen volop gelegenheid te geven om zich verder te ontwikkelen. Hier volgen leerlingen een MBO opleiding met baangarantie bij Van Dorp installaties.

Van Dorp installaties draagt zo op haar eigen manier en niveau bij aan de ontwikkeling van technisch vakmanschap. Het opleidingscentrum biedt ambitieuze studenten met passie voor techniek een BBL (beroepsbegeleidende leerweg) opleiding richting installatie - of elektrotechniek. Studenten volgen 1 dag per week theoretische lessen en 1 dag per week praktijkles in het opleidingscentrum in Amersfoort. Van Dorp academie Daarnaast investeert Van Dorp installaties veel tijd en energie in haar medewerkers. Medewerkers binnen van Dorp installaties krijgen namelijk de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen in hun vakgebied.

Opleiden doe je samen

Van Dorp installaties investeert in opleidingen door nauwe samenwerking met regionale scholen. Jongeren wordt de gelegenheid geboden om binnen het bedrijf stages te lopen om zo de belangstelling voor het vak te stimuleren. Van Dorp installaties is in 2011 in samenwerking met het ROC een eigen vakschool gestart in Amersfoort, waar jongeren een erkende vakopleiding kunnen volgen. De eerste opleiding was E&I op mbo 2 niveau. Inmiddels is ook een opleiding op mbo niveau 3 gestart.


Publicatiedatum: 26 juni 2013
Deel deze pagina via: