WTH Gastheer Symposium Duurzaam Mobiel Ondernemen


 

Van 16 tot en met 22 september 2013 staat Europa in het teken van duurzame mobiliteit en verkeersveiligheid tijdens de Europese Mobiliteitsweek. De Drechtstedengemeenten steunen deze campagne en stimuleren ondernemers om duurzame mobiliteit te omarmen in hun bedrijfsvoering. Samen met de Vrienden van Nudge Drechtsteden organiseren zij het symposium 'Duurzaam Mobiel Ondernemen'.

Het symposium vindt plaats op woensdagavond 18 september bij WTH in Dordrecht. Tijdens het symposium komen een natuurkundige, een gedragsdeskundige én René Schoenmakers, aan het woord over het belang van duurzame mobiliteit binnen een organisatie.

Klik hier als je het hele programma wilt bekijken.

Wie zijn de Vrienden van Nudge 

Nudge is een onafhankelijke onderneming die vanuit een consumenten- en businessplatform verduurzaming van de samenleving bevordert door mensen, bedrijven en initiatieven te verbinden, te versterken en te versnellen. Inmiddels zijn er meer dan 28.000 Nudgers. In de regio Drechtsteden zijn dit onder andere de Rabobank Drechtsteden, Still, Heerema Zwijndrecht en WTH Vloerverwarming- en koeling. Samen brengen zij een duurzame samenleving sneller dichterbij, dat is het motto van Nudge. Het netwerk is bedoeld om deze missie nader vorm en inhoud te geven.

Publicatiedatum: 9 september 2013
Deel deze pagina via: