Workshop Cash is King


Workshop Cash is King met als thema: ‘Werkkapitaal beheersen en optimaliseren’.

Misschien heb je er al iets over gehoord. Op 13 en 18 september volgen een aantal medewerkers, gedurende een hele dag, de Workshop Cash is King. Deze workshop wordt georganiseerd vanuit TBI en is bedoeld om medewerkers inzicht te bieden in hun invloed op ‘geld/cash management’ gedurende de dagelijkse werkzaamheden.

Waarom?

Door veranderde marktomstandigheden is beschikbaarheid van geld de afgelopen periode steeds belangrijker geworden binnen onze branche. Het bijgevoegde nieuwsbericht toont aan dat zelfs bedrijven met een gezonde nettowinst in de problemen komen als er geen geld is. Dit illustreert het belang van het beheersen en optimaliseren van werkkapitaal. De invloed van jullie op de financiële gezondheid van WTH is groter dan je denkt.

Deze workshop is bedoeld om inzicht te bieden in jouw invloed op ‘geld/cash management’ gedurende jouw dagelijkse werkzaamheden. Daarbij is het de bedoeling om tot concrete verbeteracties te komen. Het wordt een actieve workshop waarin gezamenlijk kansen voor verbetering van de huidige processen en werkwijzen zullen worden geïdentificeerd.

Publicatiedatum: 4 september 2013
Deel deze pagina via: