Nog méér comfort met de UMR-1 van WTH!

WTH Vloerverwarming & -koeling zet een volgende stap richting de toekomst met de UMR-1. Met deze nieuwe multifunctionele regelaar en ontvanger zorgt WTH weer voor een hoog comfort met een laag energieverbruik.

De UMR-1 bestaat uit een basis regelaar met de meest essentiële in- en uitgangen. Hiermee is de gehele installatie inregelbaar voor zowel verwarmen als koelen. Door aan de UMR-1 één of meer basismodulen te koppelen wordt het mogelijk om ieder vertrek afzonderlijk te regelen. Deze mogelijkheid is er bedraad of draadloos.

De UMR-1 is eenvoudig te programmeren. Dit kan direct op de regelaar, maar met behulp van een laptop is het nog eenvoudiger. Zo is het bij seriematige woningbouw mogelijk om met één keer programmeren alle gelijke woningen in te regelen. Ook radiografische thermostaten kunnen eenvoudig gekoppeld worden.

De belangrijkste eigenschappen van de UMR-1 zijn:


  • Met de UMR-1 kan een warmtepomp zonder buffervat functioneren
  • Het aansturen van vrijwel een onbeperkt aantal thermomotoren
  • Besparing door efficiënte aansturing van de circulatiepomp
  • Eenvoudige DIN rail montage of direct op de wand
  • De UMR-1 bespaart veel energie!

Op de VSK beurs wordt de UMR-1 geïntroduceerd door WTH vloerverwarming & -koeling. U kunt deze modern vormgegeven regelaar bewonderen op stand A062 in Hal 1.

WTH is de toonaangevende leverancier van vloer- en wandsystemen voor verwarmen en koelen. Al meer dan 30 jaar ontwikkelt, produceert en verkoopt WTH met succes kwalitatief hoogwaardige systemen die een bijdrage leveren aan een laag energieverbruik en een optimaal comfort. Algemene informatie over WTH vindt u op www.wth.nl.

Publicatiedatum: 1 november 2010
Deel deze pagina via: