Veel animo voor UMR Roadshow van WTH

Begin september trekt de UMR Roadshow van WTH in sneltreinvaart door het land. Installateurs, adviseurs en architecten kunnen zich op deze manier laten voorlichten over de techniek en vele mogelijkheden van de Universele Modulaire Regeling (UMR) van WTH.

Relaties van WTH konden zichzelf aanmelden als eindbestemming. Vanaf 5 september trekt de UMR roadshow dagelijks 5 weken lang door Nederland. Dat er behoefte is aan deze regeling blijkt wel uit de hoeveelheid aanmeldingen die WTH heeft ontvangen.

Innovatief

Met de UMR zet WTH een nieuwe ontwikkeling in gang voor de regeling van vloerverwarming en -koeling. De regeling is uniek in de combinatie van een hoog comfort met een laag energieverbruik. Daarnaast maakt het plug-and-play principe van de UMR het inregelen van de installatie tot een peulenschil. Een voorgeprogrammeerde of individuele instelling? Maximaal 32 thermostaten draadloos en/of bedraad aansluiten op maximaal 64 groepen? De vrijwel onbeperkte mogelijkheden van de UMR maken het allemaal mogelijk.

Met de UMR Roadshow kan Nederland Installatieland al deze mogelijkheden in eigen huis en met eigen ogen zien.

Publicatiedatum: 1 september 2011
Deel deze pagina via: