WTH deelt kennis over herbestemmen!

Op woensdag 19 september heeft WTH tijdens de Dutch Green Building Week een presentatie gegeven, waarin we onze kennis hebben gedeeld over herbestemmen.
Na het inleidende woord van Commercieel Directeur Geert Ververs, heeft René Schoenmakers de bezoekers verteld wat wij als WTH er aan doen om onze CO2-uitstoot tot een minimum te beperken. Verder heeft René de gasten bewust gemaakt van een aantal kengetallen, die inzicht geven in de gemiddelde CO2-uitstoot per huishouden in Nederland. De discussie die daar terecht uit voort kwam, is dat de eindgebruiker niet alleen geïnteresseerd is in de CO2-uitstoot van een individueel bedrijf, maar met name geïnteresseerd is in de terugverdientijd van een duurzame installatie.

Daarna heeft Wilhelm Vervat vertelt dat met name bij herbestemmen samenwerking in de keten onmisbaar is. Alleen ga je wellicht sneller, maar samen kom je verder, is het credo.

In de zaal zaten met name adviseurs en architecten; een interessante doelgroep om te sparren over het onderwerp herbestemmen. Na de presentatie van WTH nam architect Hans Erdmann van Claessens Erdmann het woord. Hij vertelde tijdens een inspirerende presentatie dat het hun doel is om panden een tweede jeugd te geven, waarbij de terugverdientijd centraal staat. De presentaties werden gegeven in het Awarehouse van Interface in Scherpenzeel.

Publicatiedatum: 29 augustus 2012
Deel deze pagina via: