Het nieuwe regelen van WTH met ECOMFORT

WTH Vloerverwarming introduceert op de Bouwbeurs in Utrecht het nieuwe regelen met ECOMFORT. ECOMFORT is een nieuw concept dat een zeer laag energieverbruik en maximaal comfort garandeert. Door de samenwerking tussen de UMR (Universeel Modulaire Regeling), de UPM2-pomp en de thermostaat  wordt het energieverbruik sterk verminderd en wordt er alleen verwarmd of gekoeld waar nodig.

Het innovatieve, draadloze en/of bedrade klimaatsysteem ECOMFORT maakt individuele temperatuurregeling per ruimte mogelijk. Zo is het comfortabel in de vertrekken die worden gebruikt en energiezuinig in ongebruikte ruimtes. Een energiebewuste manier van verwarmen en/of koelen, die een forse besparing kan betekenen op de energierekening, zonder dat er wordt ingeleverd op wooncomfort.

ECOMFORT is geschikt voor woningbouw, utiliteit en zorg, zowel nieuwbouw als renovatie. Het is eenvoudig en snel te installeren en te bedienen. Of het nu gaat om een cv-ketel, stadsverwarming een warmtepomp of een koudwatermachine, ECOMFORT is praktisch en universeel toepasbaar.

Benieuwd hoe dit innovatieve concept precies werkt?
Bezoek onze stand op de Bouwbeurs in Utrecht van 4 t/m 9 februari, Hal 9 standnummer C095

Publicatiedatum: 31 januari 2013
Deel deze pagina via: