WTH nu ook bij ICDuBo!

WTH nu te vinden bij ICDuBo kenniscentrum!

Vanaf 1 maart dit jaar is WTH te vinden in het Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen (ICDuBo). Met ruim 2000 m2 vloeroppervlakte is dit het meest vooraanstaande onafhankelijke kennis- en congrescentrum voor duurzame en innovatieve oplossingen voor de bouw- en vastgoedsector in Nederland.

Met ruim 250 aangesloten partijen stimuleert en faciliteert ICDuBO kennisdeling en samenwerkingsverbanden tussen de overheid, onderwijs, kennisinstellingen en het bedrijfsleven. ICDuBo is de schakel tussen theorie en praktijk!
In het centrum heeft WTH een opstelling met haar nieuwe renovatiesysteem; Vareno. Het gaat om een energiezuinig laag opbouwsysteem wat tussen de houten balken kan worden toegepast. Aangezien het centrum met name veel vragen krijgt over bestaande “dunne” vloeroplossingen springt WTH met juist dit product in om de oplossing in de praktijk te laten zien.
Om de bezoekers de vele mogelijkheden van het systeem te laten ondervinden biedt WTH ze eveneens de mogelijkheid tot de Renovatietool. Daarmee kan aan de hand van specifieke vragen altijd de juiste oplossing voor vloeropbouw met WTH technologie voor verwarming of koeling worden gevonden.Publicatiedatum: 4 maart 2013
Deel deze pagina via: