Nieuwe energie opdoen tijdens de VSK bij WTH


Tijdens de VSK staat de stand van WTH helemaal in het teken van energie encomfort. Energie is een belangrijk thema in onze sector. Of het nu gaat omnieuwbouw of renovatie, duurzaam en energiezuinig bouwen is de standaard aanhet worden en daarbij is een comfortabel binnenklimaat net zo’n belangrijkargument als het besparen van energiekosten en/of het milieu.

Bij WTH zijn onzeinnovaties precies daarop gericht; energie besparen en comfort optimaliseren.Zo presenteren we o.a. onze hybride verdeler, onze vernieuwde UMR en WTHEasynext.

Hybride verdeler


De hybride verdeler zorgt ervoor dat bij een lage primaire watertemperatuur depomp uitstaat en er geen menging is. Bij een hogere watertemperatuur draait depomp en vindt er menging plaats op de ingestelde waarde. Kortom, de pomp wordtalleen aangestuurd als dit nodig is. Het voordeel is dat er minder energieverloren gaat.


Vernieuwde UMR


Onze vernieuwde UMR regeling presenteren wij ook op de stand. Deze uniekeregeling geeft een hoog comfort en een laag energieverbruik. Met hetplug-and-play principe is het inregelen van de installatie eenvoudig en detoepassingen vrijwel onbeperkt.

Slimme scheidingswanden met vloerverwarming


Op de stand tonen wij ook de FaayScheidingswanden voorzien met vloerverwarming. Deze flexibele wanden zijngemaakt van bio-based materialen. Door de massieve kern van vlasscheven zijn zeook brandwerend, geluidwerend en thermisch isolerend. Kortom, een slimme wanddie nu ook voorzien kan worden met vloerverwarming van WTH.

WTH Easynext

WTH Easynext is het concept dat bestaat uit verschillende producten en dienstenen in de markt is gezet voor consumenten die meer comfort willen en/of energiewillen besparen met hun bestaande vloerverwarmingsinstallatie.


Voor eventuele vragen, beeldmateriaalen/of een toelichting kunt u op contact opnemen met:
Marijke Zanen
Afdeling Marketing en Communicatie

T: 078 - 65250 85
E:zanen@wth.nl

I:
www.wth.nl

Publicatiedatum: 14 januari 2016
Deel deze pagina via: