Leren in een goed binnenklimaat

Een goed binnenklimaat  zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de leerprestaties van scholieren en studenten. Met vloerverwarming en -koeling van WTH is dat mogelijk. Hogescholen of universiteiten, brede scholen of scholengemeenschappen: wij hebben de ervaring in huis om binnen uw markt de juiste oplossing te bieden. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, al onze concepten zorgen voor een comfortabel binnenklimaat.

Wij helpen met uw onderwijsproject

Bent u betrokken bij een project in de onderwijssector en bent u opdrachtgever, architect, adviseur of installateur? Dan kunnen wij u op verschillende manieren ondersteunen. Met het ontwerp en de calculatie bijvoorbeeld. En bij het maken van transmissieberekeningen, het inregelen op basis van door ons gemaakte inregelstaten en indien gewenst het primair aansluiten van de verdeler. Daarnaast kunt u ook de montage overlaten aan onze ervaren monteurs en projectmanagers.
 

Vragen?


Wij hebben in de onderwijssector en door de jaren heen grote aantallen projecten gerealiseerd. Wilt u referentieprojecten bekijken of meer informatie ontvangen over onze concepten, neem dan contact op via telefoonnummer 078-6510640. Of vind hier uw contactpersoon.

Meer informatie

Wij hebben in de onderwijssector veel projecten gerealiseerd. Wilt u referentieprojecten bekijken of meer informatie ontvangen over onze concepten, neem dan contact op via telefoonnummer 078-6510640 of stel hier een vraag.

Onze concepten voor het onderwijsKant-en-klare oplossingen voor vloerverwarming en -koeling.