Terug naar overzicht

Accountmanager

Ambieer jij een uitdagende en zelfstandige commerciële buitendienstfunctie met veel mogelijkheden voor eigen initiatief en loop je niet weg voor eigen verantwoordelijkheid? Ben je een echte netwerker die opdrachtgevers graag helpt de juiste oplossingen te kiezen. Doe je dat graag samen met je collega’s als een professionele WTH-ambassadeur? Ben je graag een teamspeler die gaat voor gezamenlijk succes? Dan zoeken wij jou voor onze vacature Accountmanager!

Wat ga je doen?

In de rol van Accountmanager heb je een heldere visie op marktbewerking en neem je van nature graag de leiding, daarbij ben je verantwoordelijk voor:

Je bent nieuwsgierig, ziet kansen en weet daarop proactief in te spelen met geschikte oplossingen. Je begrijpt wat de opdrachtgevers van WTH nodig hebben!

Je weet opdrachtgevers met WTH te verbinden door hen aan de hand te nemen en te adviseren over integrale klimaatoplossingen.

Je begrijpt als geen ander dat “elke klant en elk werk” uniek is en dat maatwerk wordt gevraagd, maar zoekt tegelijkertijd graag samen met collega’s naar gestandaardiseerde oplossingen. Je verbindt daardoor vragen uit de markt proactief met bestaande en nieuwe oplossingen, die voor WTH en haar klanten maximaal resultaat opleveren.

In deze rol vind je de perfecte combinatie tussen commercie, techniek en management. Dit doe je natuurlijk niet alleen. Je werkt nauw samen met je directe collega’s van de binnen- en buitendienst om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren met betrekking tot de aankoop van afgiftesystemen (vloerverwarming- en vloerkoeling), installatiemodules, regelmodules, primair leidingwerk en ventilatiesystemen. Bij WTH werk je in een business-to-business (B2B) omgeving, je levert dus een bijdrage aan de realisatie van aansprekende projecten zoals Grotius te Den Haag, Pontsteiger in Amsterdam, Little-C en de Markthal in Rotterdam.

Wat vragen wij?

Waar kom je te werken?

WTH maakt onderdeel uit van TBI; één van de grotere bouw-, techniek- en infra concerns binnen Nederland en kenmerkt zich als marktleider en dé specialist op het gebied van klimaatsystemen. Al meer dan vijftig jaar ontwikkelt, produceert en verkoopt WTH met succes kwalitatief hoogwaardige systemen die een bijdrage leveren aan een laag energieverbruik en een optimaal comfort. Zowel voor nieuwbouw als renovatie. WTH is een dynamisch bedrijf in transitie en volop bezig met verbeteren en innoveren.

Wat krijg je van ons?

We bieden ruimte voor eigen initiatief, ondernemerschap aan de basis in een zelfstandige functie. Een omgeving waarin je jezelf en onze onderneming verder  kunt professionaliseren. Daarbij werken we aan een wendbare en weerbare werkomgeving. Je komt terecht in een open collegiale en flexibele werksfeer met ruim 75 collega’s. Naast een passend salaris bieden wij ook een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden waaronder; een leaseauto, laptop, mobiel, 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen op fulltime basis, een goede pensioenregeling en kunnen je kinderen gebruik maken van het TBI Studiefonds. Uiteraard geven we je ook de mogelijkheid om opleidingen te volgen. Tot slot is het bij WTH blijvend mogelijk om tot 40% van je werkweek vanuit andere locaties te werken.

Zie je het zitten?

Herken jij je in dit profiel en zie je WTH wel zitten? Laat het ons weten door je motivatie en CV te mailen naar Miranda Lange (HR) via lange@wth.nl.