Terug naar overzicht

CAD Tekenaar

Kom jij bij ons je grenzen verleggen?

Grenzen zijn er om verlegd te worden. Zodat je kan groeien en vernieuwen. Bij WTH hebben we daar onze werkwijze van gemaakt. Door samen te werken binnen en buiten de branche kijken we over de grenzen van ons eigen specialisme heen. Nieuwsgierig als we zijn naar nieuwe materialen, technieken, concepten en mogelijkheden. Zodat producten efficiënter, energiezuiniger, rendabeler, gezonder en comfortabeler worden. Die grenzen zoeken we op en blijven we verleggen. 

We willen ons team graag uitbreiden met:

Een ervaren CAD Tekenaar

Voor 32 - 40 uur per week

 

Wat ga je doen?

Na een intern inwerkprogramma ga je zelfstandig als tekenaar aan de slag.  In nauw overleg met de klant ontwerp je projecttekeningen voor woningbouw en utiliteitsbouw. Je berekent of de gevraagde transmissie waarden haalbaar zijn. Daarbij is het natuurlijk belangrijk dat je alle uitgangspunten vooraf goed met de klant bespreekt en vastlegt.  

Met wie doe je dit?

Je werkt in een klantenteam op onze operationele afdeling. In dit team komen allerlei disciplines samen: ontwerpen, tekenen, calculeren en realiseren. Op deze manier behalen we samen de beste resultaten. Projectleiders sturen deze  teams aan.

Wij geloven dat het werken met elkaar leuker is als het resultaat beter wordt. Daarom schenken wij veel tijd en aandacht aan de manier waarop mij met elkaar samenwerken. Daarbij vinden wij het belangrijk dat collega’s de tijd voor elkaar kunnen nemen.

Je werkt aan een netwerk binnen èn buiten de organisatie. Je begrijpt als geen ander dat het opbouwen/onderhouden van een netwerk in jouw positie een grote rol speelt.

Wat vragen wij?

Waar kom je te werken?

WTH maakt onderdeel uit van TBI; één van de grotere bouw-, techniek- en infra concerns binnen Nederland. Ons bedrijf is dé specialist en marktleider op het gebied van vloerverwarming en koeling. Al meer dan veertig jaar ontwikkelt, produceert en verkoopt WTH succesvol kwalitatief hoogwaardige en energiezuinige verwarmingssystemen. Zowel voor nieuwbouw als renovatie.

Onze organisatie bestaat uit ca. 70 medewerkers. Groot genoeg om jaarlijks meer dan 11.000 woningen en utiliteitsgebouwen van onze installaties te kunnen voorzien. Klein genoeg om iedereen bij naam te kennen. De werksfeer is informeel. We lopen gemakkelijk bij elkaar binnen en afstemmen gaat snel.

We zijn ons er bewust van dat onze medewerkers de kwaliteit van onze dienstverlening bepalen. Jij bent belangrijk voor ons en daarmee ook jouw ontwikkeling, op persoonlijk en inhoudelijk vlak. Wij waarderen jouw creativiteit en inbreng.

Wat krijg je van ons?

Naast waardering, ruimte voor ontwikkeling, 38 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur), korting op je sportabonnement en de gezellige lunches aan de keukentafel bieden wij je afhankelijk van kennis en ervaring een marktconform salaris. Daarbij profiteer je van goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor Metaal en Techniek, zoals reiskostenvergoeding en een uitstekende pensioenregeling.

Interesse?

Stuur je CV en motivatie o.v.v. vacature CAD Tekenaar naar Priscilla Sikkema (sikkema@wth.nl).
Heb je vragen? Priscilla Sikkema, HR Adviseur, vertelt je graag meer (06-41275852).

Of solliciteer direct online!