Samenwerking waar je op kunt bouwen

Waar denkt u aan bij een optimaal binnenklimaat van een woning of een utiliteitsgebouw? Wat is voor u belangrijk als u kiest voor comfort? 

Bij WTH werken we graag met u samen. We stemmen daarbij onze behoeften, producten en/of processen zo goed mogelijk op elkaar af. Zo zorgen we samen voor een optimaal eindresultaat.

We doen het samen
 

We richten onze samenwerking zo goed mogelijk in. Bij voorkeur doen we dat met alle partijen, die met een project te maken hebben. Bijvoorbeeld installateurs, aannemers, architecten, opdrachtgevers, woningcorporaties en eindgebruikers. De belangen van deze partijen kunnen namelijk flink uiteen lopen. Bij co-creatie kan iedere samenwerkingspartner een gelijkwaardige positie in het proces hebben.
 
Deze manier van samenwerken levert veel voordelen op, zoals:
Kortom, het comfort gaat voor iedereen omhoog en het resultaat voor de eindgebruiker wordt beter. Zo realiseren we een fijne samenwerking en tevreden eindgebruikers!
 

Ook samenwerken met WTH?
 

We werken met diverse partijen in de bouwketen intensief samen. Bijvoorbeeld met een groot aantal installateurs, onze zusjes van TBI en partners voor totaalconcepten, zoals Factory Zero. 
 
Ook met u gaan wij graag in gesprek om te kijken hoe we samen kunnen bouwen aan een optimale samenwerking.