Terug naar overzicht

Commercieel Medewerker Binnendienst

32 - 40 uur per week
Standplaats Dordrecht

Kom jij ons team versterken als Commercieel Medewerker Binnendienst?


Dit zoeken wij.

Ben je nu een techneut binnen de installatiebranche op het gebied van energiebronnen, verwarmings- en/of CV installaties?
Ben je daarnaast een commercieel talent met gevoel voor techniek, en ben je in staat om de bestekken, aanvragen en input vanuit de opdrachtgever te vertalen naar een advies, ontwerp en kostprijs calculatie met een bovengemiddelde commerciële inslag? Dan ben je van harte welkom bij WTH!

Wat ga je doen?

Als Commercieel Medewerker bij WTH Vloerverwarming B.V. verkoop je, vanuit een binnendienst functie, vloerverwarmingssystemen en toebehoren. Je adviseert daarbij de bestaande en nieuwe klanten. Je bent samen met je collega’s op de binnendienst verantwoordelijk voor het dagelijks uitbrengen van offertes, het opstellen van kostprijsbegrotingen of delen daarvan.

Dit doe je aan de hand van bestek, tekeningen, het achterhalen (telefonisch) van de behoefte van de (potentiële) opdrachtgever of andere gegevens met als doel het bepalen van de totale kosten voor de realisatie van het project. Je bent tevens in staat technische alternatieve oplossingen aan te dragen. Je ondersteunt de manager projectrealisatie en accountmanager bij administratieve sales activiteiten binnen het gehele salesproces. Je bewaakt goed de looptijd van de offertes en houdt actief contact met de klant met als doel het binnenhalen van de opdracht. 

Daarnaast draag je vanuit je functie bij aan het behouden en versterken van de marktpositie van WTH door middel van klantcontacten, administratieve en commerciële ondersteuning.

Wat vragen wij?


Waar kom je te werken?

WTH maakt onderdeel uit van TBI; één van de grotere bouw-, techniek- en infra concerns binnen Nederland en kenmerkt zich als marktleider en dé specialist op het gebied van comfortsystemen. Al meer dan veertig jaar ontwikkelt, produceert en verkoopt WTH met succes kwalitatief hoogwaardige systemen die een bijdrage leveren aan een laag energieverbruik en een optimaal comfort. Zowel voor nieuwbouw als renovatie. WTH is een dynamisch bedrijf in transitie en volop bezig met innovatie.

Wat krijg je van ons?

We bieden veel ruimte voor creativiteit, eigen initiatief en zelfstandigheid om jezelf en onze onderneming verder te professionaliseren en toekomstbestendig te maken. Je komt terecht in een informele, collegiale en flexibele werksfeer met ruim 80 collega’s. Je krijgt een prima salaris en daarnaast heb je 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen op fulltime basis, een goede pensioenregeling en kunnen je kinderen gebruik maken van het TBI Studiefonds. Uiteraard geven we je ook de mogelijkheid om opleidingen te volgen.

Zie je het zitten?

Herken jij jezelf in dit profiel en zie je WTH wel zitten? Laat het ons weten door je motivatie en CV te mailen naar Miranda Lange (HR) via lange@wth.nl.

Of solliciteer direct online!