Terug naar overzicht

Commercieel Medewerker Binnendienst

Zorg jij voor de juiste berekeningen in onze offertes? Sta je graag met onze klanten in contact en sta je voor hen klaar als WTH-ambassadeur? Ben je een teamspeler die gaat voor gezamenlijk succes? Dan zoeken wij jou voor onze vacature Commercieel Medewerker Binnendienst!

Wat ga je doen?

In de rol van Commercieel Medewerker Binnendienst bij WTH hou je je onder andere bezig met het opstellen van kostprijsbegrotingen voor de verschillende projecten die wij uitvoeren. Welke componenten zijn er nodig? Welke collega’s dienen betrokken te zijn? Hoeveel tijd gaat het project in beslag nemen? Zijn er andere technische alternatieven mogelijk? Stuk voor stuk zaken waar jij het antwoord op weet of in samenwerking met je klant en collega’s het antwoord op gaat vinden.

Deze informatie neem je vervolgens op in de offertes die je uitbrengt naar bestaande en nieuwe klanten. Om écht te voorzien in de klantvraag volg jij proactief de offertes op. Is alles in goede orde ontvangen? Zijn er onduidelijkheden die je eventueel op kan helderen? Wat vind je van de prijs? Door jouw klantgerichte houding weet je wat de status is van de lopende offertes en zorg je niet alleen voor een optimale klantbeleving, maar ook voor het succes van WTH!

In deze rol vind je de perfecte combinatie tussen commercie en techniek. Dit hoef je natuurlijk niet alleen te doen. Je werkt nauw samen met je collega’s van de binnen- en buitendienst om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren met betrekking tot de aankoop van vloerverwarming- en koelingsystemen, regeling en primair leidingwerk en toebehoren. Dit doe je aan de hand van technische bestekken en tekeningen, maar ook door veel met je klant te schakelen. Bij WTH werk je in een business-to-business (B2B) omgeving, je levert dus een bijdrage aan de realisatie van interessante projecten zoals de Markthal in Rotterdam!

Binnen onze organisatie sta je er nooit alleen voor. Je werkt als Commercieel Medewerker Binnendienst in een hecht team met je collega’s van de binnendienst, waarbij je elkaar niet alleen in ad hoc zaken ondersteunt, maar ook regelmatig spart over verbetermogelijkheden. Je deelt actief je kennis en helpt anderen in het bedienen van jullie klanten. Daarnaast trek je op met je collega’s uit de buitendienst en ga je met enige regelmaat mee naar de klanten, zodat je hen ook persoonlijk leert kennen. Onze Manager Projectrealisatie is eveneens één van je vaste contacten en samen met al deze collega’s zorg je ervoor dat wij als één WTH blijven excelleren.

Wat vragen wij?


Waar kom je te werken?

WTH maakt onderdeel uit van TBI; één van de grotere bouw-, techniek- en infra concerns binnen Nederland en kenmerkt zich als marktleider en dé specialist op het gebied van comfortsystemen. Al meer dan vijftig jaar ontwikkelt, produceert en verkoopt WTH met succes kwalitatief hoogwaardige systemen die een bijdrage leveren aan een duurzaam en gezond leefklimaat. Zowel voor nieuwbouw als renovatie. WTH is een dynamisch bedrijf in transitie en volop bezig met innovatie.

Wat krijg je van ons?

We bieden veel ruimte voor creativiteit, eigen initiatief en zelfstandigheid om jezelf en onze onderneming verder te professionaliseren en toekomstbestendig te maken. Je komt terecht in een informele, collegiale en flexibele werksfeer met ruim 80 collega’s. Je krijgt een prima salaris en daarnaast heb je 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen op fulltime basis, een goede pensioenregeling en kunnen je kinderen gebruik maken van het TBI Studiefonds. Uiteraard geven we je ook de mogelijkheid om opleidingen te volgen en is het bij WTH blijvend mogelijk om tot 40% van je werkweek vanuit huis te werken.

Zie je het zitten?

Herken jij jezelf in dit profiel en zie je WTH wel zitten? Solliciteer direct via onderstaand formulier.
Heb je vragen over deze vacature, neem gerust contact op met Miranda Lange, via +31 78 6510640 of per e-mail aan lange@wth.nl

Sollicitatieformulier