Terug naar overzicht

Commercieel Medewerker Binnendienst Handel & Service

Ben jij een commercieel gedreven en heb je affiniteit met techniek? Wil jij de onmisbare schakel zijn tussen klanten, inkoop en magazijn voor zowel ons handels- en serviceteam? Wil je een belangrijke brug slaan tussen deze afdelingen? Dan zoeken wij jou!

Waar kom je te werken?

WTH maakt onderdeel uit van TBI; één van de grotere bouw-, techniek- en infra concerns binnen Nederland en kenmerkt zich als marktleider en dé specialist op het gebied van klimaatsystemen. Al meer dan vijftig jaar ontwikkelt, produceert en verkoopt WTH met succes kwalitatief hoogwaardige systemen die een bijdrage leveren aan een laag energieverbruik en een optimaal comfort. Zowel voor nieuwbouw als renovatie. WTH is een dynamisch bedrijf in transitie en volop bezig met verbeteren en innoveren. Je komt terecht in een open, collegiale en flexibele werksfeer met ruim 75 collega’s.

Wat ga je doen?

Als Commercieel Medewerker Binnendienst in het handel- en serviceteam ben jij de onmiskenbare schakel tussen klanten, inkoop en magazijn. Jij bent het eerste aanspreekpunt, zowel via mail als telefoon, en biedt altijd de beste oplossing voor iedere klantvraag. In deze rol doe je dit 3 dagen voor de afdeling Handel en 1 à 2 dagen voor afdeling Service. Deze afdelingen werken nauw met elkaar samen en je vindt het een uitdaging om tussen de afdelingen een brug te slaan. Handel bestaat nu uit twee personen, Service uit 4 personen, waarvan twee Service Monteurs. Dankzij jouw groeiende productkennis bouw je sterke vertrouwensrelatie op met zowel bestaande als nieuwe klanten, in nauwe samenwerking met de accountmanager. Samen zorgen jullie voor tevreden klanten en succesvolle samenwerkingen.

Waar zijn we naar op zoek?

Je bent een echte teamplayer die goed kan samenwerken, duidelijkheid schept en oog heeft voor de klant. Daarnaast beschik je over een ambitieuze en zelfstandige werkhouding. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, een commerciële drive en een ondernemende instellen. Verder:

Wat kan jij verwachten?

We bieden ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap in een zelfstandige functie. Een omgeving waarin je jezelf en onze onderneming verder kunt professionaliseren. Naast een passend salaris bieden wij ook een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden waaronder;

Zie je het zitten?

Herken jij je in dit profiel en zie je WTH wel zitten? Laat het ons weten door je motivatie en CV te mailen naar Miranda Lange (HR) via lange@wth.nl.

Sollicitatieformulier