Terug naar overzicht

Hulpmonteur

38-40 uur, omgeving Deventer, Zaandam, Nijmegen of Dordrecht
Ben je op zoek naar een baan in de buitendienst, heb je technische affiniteit en ben je woonachtig in en/of nabij Deventer, Nijmegen, Zaandam of Dordrecht?  Ga dan voor ons aan de slag als hulpmonteur. 

Over de functie:

Als hulpmonteur vorm je samen met een (hoofd)monteur een koppel. Iedere ochtend gaan jullie samen in de WTH montagebus naar jullie project toe (voornamelijk nieuwbouw woningen). Je ondersteunt jouw collega bij het aanleggen van (vloerverwarming)installaties en bij het vervangen en/of herstellen van onderdelen van de (vloerverwarming)installatie.

Je voert op verzoek de (hoofd)monteur, controle op je eigen werkzaamheden uit onder andere door middel van het afpersen van de installatie. Daarnaast registreer je jouw uitgevoerde werkzaamheden bijv. opleverrapporten invullen, foto’s maken van het opgeleverde werk, revisie verwerken op montagetekeningen en vul je tijdig en correct jouw reis- en werktijden in TimeTracker.

Jullie zijn van 07:00 uur t/m 15:30 uur aanwezig op de bouw. Je bent leergiering en wil graag meer leren over onze (vloerverwarming)installaties. Je begint als ondersteuning van onze (hoofd)monteur, maar als je het goed doet kan je doorgroeien tot zelfstandig monteur.  

Wat vragen wij van jou?

Je kan veel leren in deze functie, maar er zijn wel eisen aan gesteld. Wij vragen daarom van de leerling monteur:

Dit is WTH

WTH maakt onderdeel uit van TBI; één van de grotere bouw-, techniek- en infra concerns binnen Nederland en kenmerkt zich als marktleider en dé specialist op het gebied van comfortsystemen. Al meer dan veertig jaar ontwikkelt, produceert en verkoopt WTH met succes kwalitatief hoogwaardige systemen die een bijdrage leveren aan een laag energieverbruik en een optimaal comfort. Zowel voor nieuwbouw als renovatie. WTH is een dynamisch bedrijf in transitie en volop bezig met innovatie.

En dit krijg je van ons

WTH is in ontwikkeling. We bieden daarom veel ruimte voor creativiteit, eigen initiatief en zelfstandigheid om jezelf en onze onderneming verder te professionaliseren en toekomstbestendig te maken. Je komt terecht in een zeer collegiale en informele werksfeer met 80 collega’s. Je krijgt een goed salaris tussen de € 1.800 - € 2200 bruto per maand, worden je reisuren vergoed conform onze reisurenregeling, daarnaast heb je 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen op fulltime basis en een goede pensioenregeling. Uiteraard krijg je bij ons ook de mogelijkheid om opleidingen te volgen.

Zie je het zitten?

Herken jij je in dit profiel en zie je WTH wel zitten? Laat het ons weten door je motivatie en CV te mailen naar Miranda Lange (HR) via lange@wth.nl.