Zet de volgende stap met bestaande vloerverwarming

Wil je meer comfort in huis zonder hogere energierekening? Haal het beste uit je vloerverwarming met WTH EasyNext – een mix van technologie en diensten die de prestaties van bestaande vloerwarming flink verbetert.

Dit is EasyNext

Warmte waar en wanneer je maar wil

WTH EasyNext maakt het mogelijk om verschillende ruimtes in huis apart te verwarmen. Zo krijgt elke kamer zijn eigen comfort. Tegelijkertijd bespaar je energie omdat niet de hele woning verwarmd wordt. Met een paar kleine aanpassingen aan je bestaande vloerverwarming is WTH EasyNext snel en eenvoudig geïnstalleerd.

Via een draadloze thermostaat stel je per ruimte de gewenste temperatuur in. De bestaande thermostaat in de woonkamer blijft behouden, of wordt desgewenst vervangen door een klokthermostaat. Tijdens de plaatsing regelen we de installatie goed in, voor een zo laag mogelijk energieverbruik. Zo optimaliseren we de vloerverwarming zonder hak- of breekwerk.

Optimaal rendement

WTH EasyNext staat garant voor een soepele en energiezuinige werking van je vloerverwarming. Door het systeem correct in te regelen, zal de vloerverwarming optimaal gaan presteren. WTH geeft ook advies over het gebruik van het systeem, het creëren van extra comfort en energiebesparing. 

Meer informatie of een offerte

De exacte prijs is afhankelijk van persoonlijke wensen. Vraag daarom gratis een vrijblijvende offerte aan, deze wordt volledig afgestemd op jouw situatie. Wil je eerst meer informatie over WTH EasyNext? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 078 651 06 40.