Leren in een goed binnenklimaat

Een Frisse School realiseren? Uw hogeschool- of universiteitsgebouwen duurzaam, gezond en comfortabel om in te verblijven?

Nieuwbouw, verbouw of renovatie: het ís mogelijk om te verduurzamen én meer comfort en gezondheid te realiseren door een veel beter binnenklimaat. Dit heeft aantrekkingskracht op nieuwe leerlingen en studenten en zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de leerprestaties. Minder energieverbruik betekent bovendien minder kosten.  

Zuinig, comfortabel, gezond en toekomstbestendig

Hoe de combinatie van al die verbeteringen mogelijk is? Met slimme totaaloplossingen voor uw binnenklimaat.

Ons basisproduct, vloerverwarming, is bijzonder zuinig met energie. Ronddwarrelend stof en stofnesten behoren tot het verleden en door de gelijkmatige verdeling van de warmte voelt het heel comfortabel aan. En wist u dat we met ons systeem ook beantwoorden aan de toenemende vraag naar koeling en perfect passen in de transitie naar all electric en een gasloze energievoorziening?

Totaaloplossing voor uw binnenklimaat

Daar komt nog bij dat we actief samenwerken met andere specialisten, zodat we u samen die slimme totaaloplossing voor uw binnenklimaat bieden. Het resultaat is een gebouw waar leerlingen, studenten en docenten zich goed voelen en door de fysieke omgeving maximaal worden ondersteund in hun leerprestaties.