Terug naar overzicht

Marketing en Communicatie Manager m/v

 

40 uur per week
Standplaats Dordrecht

Ben jij dé merkenbouwer die de wereld van de bouw op z’n kop durft te zetten? WTH is op zoek naar een creatieve en hands-on marketingspecialist, die op strategisch niveau kan meedenken maar met hetzelfde plezier operationele taken oppakt. Je wilt vrijheid en die krijg je. In ruil voor complete vrijheid om het mooiste merk in de markt op te bouwen hoef jij alleen de verantwoordelijkheid te pakken die bij deze rol hoort. Durf jij het aan?

Doel van de functie?

WTH is marktleider op het gebied van vloerverwarming en -koeling. Alleen, net als veel bedrijven in de bouw, is WTH niet persé geboren vanuit een merk gedachte. Echter zijn hiervoor wel alle ingrediënten aanwezig en geloven wij dat we als merk verder kunnen komen, bekender kunnen worden en ons verhaal vele malen beter kunnen vertellen. Het enige probleem is…wij kunnen dat niet alleen. Aan jou dus de taak om het merk én onze proposities scherp neer te zetten, zowel in de bestaande markt, als daarbuiten. Dit betekent dat je niet alleen conceptueel maar ook uitvoerend aan het roer staat. Het stopt dus niet bij het bedenken van concepten, het (al dan niet i.s.m. bureaus) uitrollen van campagnes, schieten van content, schrijven van teksten en het bedenken van nieuwe communicatie tactieken, het hoort allemaal bij de verantwoordelijkheid en vrijheid die je in de rol van ons krijgt.

Je bent o.a. verantwoordelijk voor:

Wie ben je?

Wat vragen wij van jou?

Dit is WTH

WTH maakt onderdeel uit van TBI; één van de grotere bouw-, techniek- en infra concerns binnen Nederland. Het is onze missie om mensen te omringen met het grensverleggende comfort van een duurzaam, gezond én aangenaam binnenklimaat. Een leefomgeving waarin alles klopt. Elke dag weer zoeken wij nieuwe mogelijkheden om hierin de optimale balans te vinden. Met onze vloer- en wandsystemen en regelingen voor verwarming en koeling kies je voor grensverleggend comfort. Voor partnerschap en vernieuwing. Voor maatwerk in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Voor alles onder één dak, van ontwerp tot en met projectmanagement. En voor jarenlange ervaring als het gaat om duurzaam, gezond én comfortabel wonen, werken, leren en zorgen.

En dit krijg je van ons

WTH is in ontwikkeling. We bieden daarom veel ruimte voor creativiteit, eigen initiatief en zelfstandigheid om jezelf en onze onderneming verder te professionaliseren en toekomstbestendig te maken. Je komt terecht in een informele en collegiale werksfeer met ruim 80 collega’s. Je krijgt een goed salaris, laptop en telefoon van de zaak. Daarnaast heb je 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen op fulltime basis en een goede pensioenregeling. Flexibele werktijden vinden wij geen probleem. Uiteraard krijg je bij ons ook de mogelijkheid om opleidingen te volgen.

Zie je het zitten?

Herken jij jezelf in dit profiel en zie je WTH wel zitten? Laat het ons weten door je motivatie en cv te mailen naar Priscilla Sikkema via sikkema@wth.nl.
Voor inhoudelijke vragen kun je telefonisch contact opnemen met Priscilla via 06-41275852.

Of solliciteer direct online via onderstaand formulier.

 

Sollicitatieformulier