Terug naar overzicht

Monteur - Regio Zuid

32-40 uur, Regio Zuid

Ben je nu een montage techneut binnen de installatiebranche op het gebied van energiebronnen, verwarmings- en/of CV installaties? Dan ben je van harte welkom bij WTH!

Over de functie

Als monteur vloerverwarming ben je verantwoordelijk voor het aanleggen van vloerverwarming in de utiliteit, woningbouw of op andere projecten op het gebied van vloerverwarming op nieuwbouwlocaties en/of renovatieprojecten.
Je rijdt alleen of samen met je collega in de ochtend naar de bouwplaats, waar jij aan de slag gaat met het aanleggen van duurzame vloerverwarmingssystemen. Denk hierbij aan het aansluiten van een compleet vloerverwarmingssysteem, de montage van vloerverwarmingsbuizen, regelingen en verdelers, maar ook het aanleggen van primair leidingwerk.

Het mooie aan deze functie is dat het werk zeer afwisselend is. Geen dag is hetzelfde! Je gaat namelijk aan het werk op verschillende renovatie en nieuwbouwprojecten en dit doe je alleen of met een collega in de Regio Zuid (van Limburg, Brabant, Zeeland, Zuid-Holland).

Wat vragen wij van jou?

Dit is WTH

WTH maakt onderdeel uit van TBI; één van de grotere bouw-, techniek- en infra concerns binnen Nederland en kenmerkt zich als marktleider en dé specialist op het gebied van comfortsystemen. Al meer dan veertig jaar ontwikkelt, produceert en verkoopt WTH met succes kwalitatief hoogwaardige systemen die een bijdrage leveren aan een laag energieverbruik en een optimaal comfort. Zowel voor nieuwbouw als renovatie. WTH is een dynamisch bedrijf in transitie en volop bezig met innovatie.

En dit krijg je van ons

WTH is in ontwikkeling. We bieden daarom veel ruimte voor creativiteit, eigen initiatief en zelfstandigheid om jezelf en onze onderneming verder te professionaliseren en toekomstbestendig te maken. Je komt terecht in een zeer collegiale en informele werksfeer met 80 collega’s. Je krijgt een goed salaris, daarnaast heb je 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen op fulltime basis en een goede pensioenregeling. Uiteraard krijg je bij ons ook de mogelijkheid om opleidingen te volgen.

Zie je het zitten?

Herken jij je in dit profiel en zie je WTH wel zitten? Laat het ons weten door je motivatie en CV te mailen naar Miranda Lange (HR) via lange@wth.nl.

of solliciteer direct met onderstaand sollicitatieformulier.