Zet de volgende stap met uw bestaande vloerverwarming

Meer comfort met minder energie. WTH EasyNext.

WTH EasyNext is een concept dat bestaat uit verschillende producten en diensten en is in de markt gezet voor consumenten die meer comfort willen en/of energie willen besparen. De afgelopen 40 jaar heeft WTH tienduizenden systemen geleverd, die nog steeds uitstekend werken, maar die door een mix van nieuwe technologie en diensten de prestaties van uw bestaande vloerverwarming (ook gecombineerd met vloerverwarming) flink kunnen verbeteren.

Warmte, waar en wanneer u maar wilt

Elke kamer in huis zijn eigen comfort, zonder de hele woning te hoeven verwarmen. WTH EasyNext maakt het mogelijk om verschillende ruimtes apart te verwarmen. Hiervoor zijn alleen eenvoudige aanpassingen aan uw bestaande WTH-vloerverwarming nodig. Met WTH EasyNext creëert u warmte, waar en wanneer u maar wilt.

Nieuwe, energiebesprarende onderdelen

Heeft uw vloerverwarmingsverdeler een eigen pomp? Waarschijnlijk voldoet deze nog niet aan de huidige standaard (A-label). Door de pomp te vervangen bespaart u al snel tientallen euro's per jaar. Het plaatsen van een pompschakelaar verlaagt uw energiegebruik extra door de circulatiepomp uit te schakelen zodra de cv-ketel geen warmte levert.

Advies voor het beste resultaat

WTH EasyNext staat garant voor een soepele en energiezuinige werking van uw vloerverwarming. Door tijdig de leidingen te spoelen en uw systeem correct in te regelen, zal uw vloerverwarming optimaal gaan presteren. WTH geeft ook advies over het gebruik van het systeem, het creëeren van extra comfort en energiebesparing.

voor het optimaliseren van uw bestaande vloerverwarming is geen hak- of breekwerk nodig.WTH EasyNext