Vloerverwarming service en onderhoud

De installatie van uw vloerverwarming verdient van tijd tot tijd een goede visuele controle. U kunt dit zelf doen of uitbesteden aan een specialist. Informeer bij uw aannemer of woningbouwvereniging wie uw installateur is. Is uw installatie ouder dan 1 jaar, dan bent u mogelijk vrij om een eigen installateur te kiezen. Graag verwijzen wij u dan door naar een van onze WTH installateurs.

Stookadvies vloerverwarming als hoofdverwarming

Vloerverwarming heeft veel voordelen ten opzichte van radiatoren. Zoals een comfortabel klimaat, een lagere energierekening, complete vrijheid bij de inrichting van uw huis en een betere gezondheid. Vloerverwarming warmt echter wel iets langzamer op dan radiatorverwarming. Maar het houdt de warmte vervolgens veel langer vast. Vloerverwarming vraagt dan ook om andere instellingen dan radiatorverwarming.

Om zo energiezuinig mogelijk te stoken adviseren wij u om de thermostaat in te stellen op bijvoorbeeld 20 graden en deze niet te veranderen. Ook niet 's nachts.

Om zo comfortabel mogelijk te stoken heeft WTH; stoken op het ritme van de dag ontwikkeld.  Meer informatie leest u hier.

Storing?

Mocht u onverhoopt een storing hebben aan uw installatie. Of wordt uw vloer of kamer niet goed warm? Neem dan contact op met uw installateur. Hij is uw eerste aanspreekpunt. Komt u er niet uit, dan kunt u contact opnemen met onze service afdeling op nummer 078-6510640.

Zoek een WTH-installateur

WTH levert uitsluitend aan installateurs. Bent u particulier en op zoek naar een installateur in uw omgeving, gebruik dan de speciale zoekfunctie.