Werken bij een Marktleider

WTH Vloerverwarming is marktleider en dé specialist op het gebied van vloer- en wandsystemen voor verwarmen en koelen. Al meer dan veertig jaar ontwikkelt, produceert en verkoopt WTH met succes kwalitatief hoogwaardige systemen die een bijdrage leveren aan een laag energieverbruik en een optimaal comfort. Zowel voor in de nieuwbouw als renovatie.

Innovatief en dynamisch

Werken bij WTH, betekent werken voor een innovatief en dynamisch bedrijf. Een informele, leuke en collegiale sfeer is kenmerkend voor onze organisatie. Wij bieden een uitstekend salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Neem bijvoorbeeld het studiefonds van onze moederonderneming TBI Holdings. Kinderen vanaf 12 jaar krijgen elk jaar een fikse bijdrage in de studiekosten. Maar wij bieden ook (interne) opleidingen, 25 vakantie- en 13 ATV dagen, winstuitkering en een goede pensioenregeling. 

Wil je deel uitmaken van ons team?

Als je deel uit wilt maken van ons team, ga dan naar onderstaand vacatureoverzicht. Mocht daar niet de functie staan die je zoekt, laat ons dan door middel van een open sollicitatie weten welke functie je zou willen vervullen. Informeer bij ons ook naar de mogelijkheden voor stageplaatsen en afstudeeropdrachten.
Meer informatieNeem voor meer informatie contact op met Jamilla Baan.Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
 078 6510640 | M (06) 22 14 78 67 078 6510640 | M (06) 22 14 78 67