Bent u betrokken bij nieuwbouw?

Bent u betrokken bij nieuwbouw en bent u opdrachtgever, architect, adviseur of installateur? Dan kunnen wij u op verschillende manieren ondersteunen. Met het ontwerp en de calculatie bijvoorbeeld. En bij het maken van transmissieberekeningen, het inregelen op basis van door ons gemaakte inregelstaten en indien gewenst het primair aansluiten van de verdeler. Daarnaast kunt u ook de montage overlaten aan onze ervaren monteurs en projectmanagers.

Technische informatie nodig?

Bent u op zoek naar technische informatie? Bekijk dan ons uitgebreide downloadcentrum. Op deze pagina vindt u productbrochures, prijslijsten, garantie- en leveringsvoorwaarden en installatiehandleidingen. Maar ook afgiftetabellen, STABU bestekteksten en BIM downloads. U kunt alles downloaden.

Referenties bekijken?

Bekijk ons uitgebreide bestand met praktijkvoorbeelden nieuwbouw en renovatie waarin de oplossingen van WTH voor vloerverwarming en -koeling met succes zijn toegepast. U kunt een selectie maken van de voor u relevante praktijksituaties.

Voor alle markten

WTH is een echte specialist en heeft alle kennis in huis om de juiste oplossing te bieden. We hebben succesvolle projecten gedaan in zeer diverse markten: wonen, werken, zorgen, leren, sporten. Of het nu gaan om nieuwbouw of renovatie, al onze concepten zorgen voor een comfortabel en energiezuinig leef-, woon- en werkklimaat. En heeft u behoefte aan maatwerk? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer vragen?


Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u een specifieke vraag, neem dan contact op via telefoonnummer 078-6510640. Of vind hier uw contactpersoon.

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u een specifieke vraag, neem dan contact op via telefoonnummer 078-6510640