WTH & TBI

 
TBI is een groep van ondernemingen uit verschillende disciplines van de bouwsector. Zo zijn er TBI ondernemingen werkzaam op het gebied van Techniek, Bouw en Infra. In totaal werken er zo’n 5.700 medewerkers voor TBI ondernemingen. Lees het jaarverslag van TBI voor meer informatie.  
 

WTH en TBI

Het werk van TBI is in heel Nederland te vinden. Van hele kleine tot grote spraakmakende projecten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan woningen, kantoren, scholen, ziekenhuizen, wegen, tunnels, bruggen, sluizen, fabrieken en scheepsinstallaties. WTH is een TBI onderneming. Veel van onze projecten worden in samenwerking met onze TBI partners gerealiseerd. Samen vormen wij een sterke combinatie voor het bedienen, verduurzamen en energiezuinig maken van de nieuwbouw- en renovatiemarkt.
 
De in de woningbouw gespecialiseerde ondernemingen waar wij vooral veel mee samenwerken zijn Era Contour, Groothuis Wonen, Hazenberg Bouw, de Koopmans Bouwgroep en Voorbij Prefab. En uiteraard ook Comfort Partners, die zich gespecialiseerd heeft in complete verwarmingsinstallaties, waterinstallaties en ventilatie van woningen. De vloerverwarming van WTH maakt vaak onderdeel uit van projecten van deze TBI partners. 
 

De 3 strategische pijlers van TBI

De 3 pijlers waar TBI zich op richt, zijn:
1. Toonaangevende marktpositie 
2. Circulair ondernemen 
3. Aantrekkelijke werkomgeving 
 

 

Andere ondernemingen van TBI

Comfort Partners 
Croonwolter&Dros 
Eekels 
Era Contour 
Groothuis 
Hazenberg 
HEVO 
J.P. van Eesteren 
Koopmans 
MDB 
Nico de Bont 
Synchroon 
Voorbij Prefab 
Mobilis 
Servicis 
Voorbij Funderingstechniek