Terug naar overzicht

Projectbegeleider

40 uur per week
Regio: Zuid Nederland

Kom jij bij ons je grenzen verleggen?

Grenzen zijn er om verlegd te worden. Zodat je kan groeien en vernieuwen. Bij WTH hebben we daar onze werkwijze van gemaakt. Door samen te werken binnen en buiten de branche kijken we over de grenzen van ons eigen specialisme heen. Nieuwsgierig als we zijn naar nieuwe materialen, technieken, concepten en mogelijkheden. Zodat producten efficiënter, energiezuiniger, rendabeler, gezonder en comfortabeler worden. Die grenzen zoeken we op en blijven we verleggen. 
Houd jij ervan om gelijktijdig meerdere projecten in de uitvoering te begeleiden, heb je een technisch hart en kan je goed overweg met alle soorten mensen?
 

Dan klink jij als onze nieuwe Projectbegeleider!

Als projectbegeleider zorg je ervoor dat onze vloerverwarmings- en vloerkoelingsprojecten op de bouwplaats veilig en op rolletjes verlopen. Je bent de schakel tussen binnen en buiten. Samen met je collega’s zorg je voor een optimaal projectresultaat. Je organiseert en stuurt de projecten op het gebied van logistiek, planning, kosten, kwaliteit en inzet van mensen en materieel aan. 
 

Over de functie:

In deze functie heb je een grote mate van zelfstandigheid. Je bent communicatief sterk en kunt goed het overzicht op de diverse projecten bewaren. Je hebt veel kennis ten aanzien van installatietechniek, werkmethoden, inzet van mensen en materieel. Veiligheid, samenwerken en een goede uitvoeringskwaliteit zijn voor jou een vanzelfsprekendheid. Een hoge klant- en medewerkerstevredenheid is het uitgangspunt.  
 

Wat ga je doen?
 

Als Projectbegeleider word je ingezet op projecten in Zuid Nederland en werk je samen met onze projectleiders. 
 

Wat vragen wij?

Waar kom je te werken: 
 
WTH maakt onderdeel uit van TBI; één van de grotere bouw-, techniek- en infra concerns binnen Nederland. Ons bedrijf is dé specialist en marktleider op het gebied van vloerverwarming en koeling. Al meer dan veertig jaar ontwikkelt, produceert en verkoopt WTH succesvol kwalitatief hoogwaardige en energiezuinige verwarmingssystemen. Zowel voor in nieuwbouw als renovatie. WTH is een dynamisch bedrijf in transitie en volop bezig met innovatie. Je komt terecht in een zeer collegiale en informele omgeving van ca. 70 collega’s.
 

Dit krijg je van ons:

Naast waardering, ruimte voor ontwikkeling en enthousiaste collega’s krijg je een goed salaris en 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen (o.b.v. 40 uur), een lease auto, laptop, mobiele telefoon en een goede pensioenregeling conform de CAO Metaal en Techniek. 
 

Interesse?

Stuur je CV en motivatie o.v.v. vacature Projectbegeleider naar Linda de Reuver (reuver@wth.nl).
Heb je vragen? Tineke Vellekoop, Operationeel Manager, vertelt je graag meer (06-22974947).
 

Of solliciteer direct online!