Altijd een passende oplossing voor elk gebouwtype

Met ruim 50 jaar ervaring als dé specialist op het gebied van duurzame en energiezuinige systemen voor vloerverwarming en -koeling is WTH uitstekend in staat om complexe en grootschalige projecten in woningbouw en utiliteit van A tot Z te begeleiden.
Ieder project en gebouw is anders en gaat uit van verschillende uitgangspunten. WTH maakt daarom onderscheid tussen verschillende toepassingen afgestemd op specifieke uitgangspunten die gelden per gebouwtype.

Woningbouw

Woningbouw

De woningbouw staat de komende jaren voor grote uitdagingen. De druk op de woningmarkt, duurzaam en circulair bouwen en nieuwe wet- en regelgeving vragen om nieuwe oplossingen.

Naast ons eigen modulaire oplossingen werken wij daarom nauw samen met partners op het gebied van ventilatie en primair leidingwerk maar ook met energieleveranciers.

Of het nu gaat om grootschalige nieuwbouwprojecten, complexe woongebouwen of renovatieprojecten. Met een totaaloplossing van WTH bent u verzekerd van een comfortabel en gezond binnenklimaat voor uw woningbouwproject. 

Utiliteit

Utiliteit

Vandaag de dag worden er steeds meer eisen gesteld aan de omgeving waarin mensen werkzaam zijn. Denk aan een toenemend gebruik van flexplekken en kantoren die een flexibel karakter hebben qua indeling. Maar ook aan scholen en zorgcentra waarbij het belang van een gezond binnenklimaat steeds belangrijker wordt. Of distributiecentra met elk hun eigen unieke eisen op het gebied van verwarmen en koelen, die vragen om specifieke oplossingen voor het bereiken van een comfortabel binnenklimaat.

WTH biedt totaaloplossingen die bijdragen aan een gezond en comfortabel binnenklimaat in werkomgevingen.

Uw project van A tot Z verzorgd.

Natuurlijk zijn wij blij dat u WTH geselecteerd hebt voor uw project. Gedurende het gehele proces van aanvraag tot oplevering van het project proberen wij u dan ook zo goed mogelijk te ondersteunen. Uiteraard houden we daarbij rekening met een optimale prestatie binnen de kaders van uw project.

Support & Service

Wij vinden het heel belangrijk dat al onze klanten, van eindgebruiker tot installateur, aannemer en adviseur, tevreden zijn. Wij doen dan ook onze uiterste best om het proces goed te laten verlopen. Is er toch iets niet in orde? Dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Support & Service. Samen zoeken wij dan naar een oplossing. Voor eindgebruikers geldt dat hun installateur het eerste aanspreekpunt is.

Advies op maat

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij het creëren van een optimaal verwarmingssysteem voor uw project? Maak dan eens vrijblijvend een afspraak met één van onze accountmanagers om de mogelijkheden door te spreken.  

Neem vrijblijvend contact op  Direct een offerte aanvragen

Onze mooiste projecten

In de afgelopen jaren hebben wij al veel mooie projecten mogen realiseren. Daar zijn wij natuurlijk enorm trots op. Al onze gerealiseerde projecten vindt u in hier.


Onze oplossingen

WTH biedt een uitgebreid assortiment producten. Met onze modulaire verdelers en regelingen hebben wij voor elke installatie en elk gebouwtype altijd een passende oplossing.