Nieuwbouw bedrijfspand vdBuijsInstall in Breda

Op het Rithmeesterpark in Breda verreist momenteel een gloednieuw bedrijfspand van @vdBuijsInstall. Naast een kantoor voor de engineering, werkvoorbereiding en serviceafdeling, zal het gebouw onderdak bieden aan de Sanidrõme showroom en studio Bart-Bakx badkamer-keuken en interieur design. Verder komt er een presentatie van duurzame installatietechnieken, een prefab installatie- en opleiding werkplaats, een magazijn, een gasopslag en logistieke ruimte. Er is voldoende parkeergelegenheid voor zowel bezoekers als eigen medewerkers aanwezig.

Nul op de Meter

De groeiende bedrijfsactiviteiten zullen in een nieuw en uiterst comfortabel gebouw plaatsvinden. Energietechniek is de passie van Kees van de Buijs, het moet dus een energieneutraal gebouw worden dat voldoet aan alle moderne eisen; een zogenaamd "Nul op de Meter" pand.

Toegepast

Vloerverwarming en -koeling kan hierin natuurlijk niet ontbreken. Wij zijn er trots op dat onze trouwe relatie vd BuijsInstall ook voor hun eigen pand gekozen heeft voor ons duurzame en energiezuidige systeem voor vloerverwarming en -koeling met onze kunststof verdeler C2050. Medio maart wordt gestart met de installatie van de vloerverwarming en -koeling.

Terug naar overzicht