Terug naar overzicht

Vacature Projectleider

40 uur per week

Wij willen ons team graag uitbreiden met een Projectleider!

Dit zoeken wij

Ben jij een projectleider die zorgdraagt voor het aansturen, leidinggeven, bewaken en bijsturen van projecten, binnen de financiële, kwalitatieve, organisatorische en technisch gestelde kaders? Dit alles om een tevreden opdrachtgever en een optimaal projectresultaat te realiseren? Dan ben je van harte welkom bij WTH!

Wat ga je doen?

Als projectleider bij WTH houd je ervan om projecten op te zetten en deins je er niet voor terug om een aantal projecten onder je hoede te hebben. Je zorgt ervoor dat deze projecten naar een goed resultaat leiden. Je onderhoudt contacten met jouw team aan monteurs, onderaannemers en opdrachtgevers.

Je wordt hierbij ondersteund door een projectteam van werkvoorbereiders, planners, tekenaars en engineers met wie je gezamenlijk het werkpakket voor de montage van het project uitwerkt en onderhoudt.

Jouw projecten blijven binnen het budget en werkbegroting en je stuurt op kostenbeheersing overeenkomstig de contractvorm. Je stemt de planning en uitvoering van werkzaamheden af met de opdrachtgever. Waar nodig overleg je met de Manager Projecten zodat het project met een positief financieel resultaat wordt afgerond.

Je geeft leiding aan, coacht, ontwikkelt en beoordeelt jouw monteurs (± 0-10) en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en kwantitatieve bezetting van het projectteam (zowel eigen monteurs, onderaannemers en andere flexibele vormen van arbeid).

Je adviseert waar nodig de commerciële afdeling en houdt evaluatiebijeenkomsten na afloop van het gerealiseerde project. Je deelt jouw ervaringen binnen de afdeling en organisatie zodat toekomstige projecten efficiënter en effectiever verlopen en draag je zorg voor intensieve en integrale samenwerking met andere TBI-ondernemingen.  

Wat vragen wij?


Waar kom je te werken?

WTH maakt onderdeel uit van TBI; één van de grotere bouw-, techniek- en infra concerns binnen Nederland en kenmerkt zich als marktleider en dé specialist op het gebied van comfortsystemen. Al meer dan vijftig jaar ontwikkelt, produceert en verkoopt WTH met succes kwalitatief hoogwaardige systemen die een bijdrage leveren aan een laag energieverbruik en een optimaal comfort. Zowel voor nieuwbouw als renovatie. WTH is een dynamisch bedrijf in transitie en volop bezig met innovatie.

Wat krijg je van ons?

We bieden veel ruimte voor creativiteit, eigen initiatief en zelfstandigheid om jezelf en onze onderneming verder te professionaliseren en toekomstbestendig te maken. Je komt terecht in een informele, collegiale en flexibele werksfeer met ruim 80 collega’s. Je krijgt een prima salaris en een laptop, telefoon en leaseauto van de zaak. Daarnaast heb je 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen op fulltime basis, een goede pensioenregeling en kunnen je kinderen gebruik maken van het TBI Studiefonds. Uiteraard geven we je ook de mogelijkheid om opleidingen te volgen.

Zie je het zitten?

Herken jij je in dit profiel en zie je WTH wel zitten? Laat het ons weten door je motivatie en CV te mailen naar Miranda Lange (HR) via lange@wth.nl.

Of solliciteer direct online!