Terug naar overzicht

Stage Online Marketing

Ben je op zoek naar een stage in Online Marketing? Ben je een creatieve duizendpoot, hou je van webteksten schrijven en weet jij de online kanalen optimaal in te richten en te benutten? Dan hebben wij een leuke opdracht voor jou!

Wie zijn wij?

WTH is marktleider van vloerverwarming- en koeling in de traditionele bouwsector. Wij begeven ons in business-to-business, waarbij we onze klanten ook digitaal willen bereiken. Jij krijgt de kans om WTH mee te nemen met jouw kennis en expertise om een wezenlijke bijdrage te leveren aan het succes van WTH.
Je standplaats is Dordrecht en je komt terecht op de marketingafdeling met 2 behulpzame, gezellige collega’s. Samen maken we er iets moois van!

Wat ga je doen?

Tijdens de stage ben je actief en (deels) verantwoordelijk voor het bedenken, uitwerken, plannen, uitvoeren en evalueren van online marketing campagnes, en hou je je bezig met:

Jouw profiel:

Wat bieden wij:

Zie je het zitten?

Herken jij jezelf in dit profiel en zie je WTH wel zitten? Laat het ons weten door je motivatie en cv te mailen naar Miranda Lange-Munne: E lange@wth.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je telefonisch contact opnemen met Wim Dubbelman via T 078- 6510640 of E dubbelman@wth.nl

Solliciteer direct